'El dia R', 12 hores de marató radiofònica i solidària

Cugat Mèdia se suma a la iniciativa de la Xarxa i el Banc dels Aliments amb l'objectiu de recaptar el màxim de litres de llet


  • Comparteix:

'El dia R' es podrà escoltar en directe al 91.5 FM des de les 9 del matí i fins les 9 del vespre.

'El dia R' es podrà escoltar en directe al 91.5 FM des de les 9 del matí i fins les 9 del vespre.

Cugat Mèdia se suma a la marató radiofònica 'El dia R', que organitza La Xarxa i el Banc dels Aliments de Catalunya amb l'objectiu de recaptar el màxim de litres de llet i reivindicar la ràdio de proximitat l'any del centenari de la primera emissió. Durant 12 hores, 50 emissores, entre elles Ràdio Sant Cugat, emetran el mateix senyal elaborat per una vintena d'emissores distribuïdes per tot Catalunya amb connexions en directe i amb un segment que es realitzarà des del Palau Robert de Barcelona. Les emissores participants sortiran al carrer per conscienciar l'audiència de la importància que té participar-hi i així complir l'objectiu de recollir el màxim de llet possible. El punt de recollida de llet a Sant Cugat és la seu de Cugat Mèdia, al carrer de la Plana de l'Hospital 12-14, fins divendres 24 de maig, a les 14 h.

Des de les 9 h, les emissores aniran rellevant-se cada mitja hora, fins a les 21 h, en una emissió conjunta a tot Catalunya. Hi intervindran: EMUN FM, l'Espluga FM Ràdio, Ràdio Arenys, El 9 FM, Ràdio Delta, Ràdio Tortosa, La Plana Ràdio, La Cala Ràdio, Ràdio Calella TV, Cugat Mèdia, Ràdio Sabadell, Ràdio Ciutat de Badalona, Ràdio Municipal de Terrassa, elprat.ràdio, Ràdio Castellar, UA1 Lleida Ràdio, Ràdio Rosselló, Ràdio Palamós, Tarragona Ràdio, Premià Mèdia, Ràdio Cardedeu, Ràdio l'Escala i Altafulla Ràdio.

A les 12 h, des del Palau Robert

L'equip del programa 'Connectats', que emeten sis emissores de l'àrea metropolitana, entre elles Ràdio Sant Cugat, s'encarregarà del segment que va des de les 12 h fins a les 14.30 h, des d'un estudi 'especial' ubicat al Palau Robert de Barcelona. Durant aquesta franja, que també es podrà seguir a través de les televisions locals, es recuperarà la història del mític programa 'El consultorio de Elena Francis', hi haurà un 'derby' entre Terrassa i Sabadell i entrevistes a personalitats com el conseller de Drets Socials en funcions, Carles Campuzano; la vicepresidenta del Banc dels Aliments, Roser Brutau; o la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret.

La directora de Cugat Mèdia, Cristina Mur, ha animat els santcugatencs a participar a la iniciativa des d'aquest divendres mateix, només cal que portin els envasos de llet (UHT) a les instal·lacions de Cugat Mèdia.

Horaris de lliurament



  • Divendres 17 de maig, de 9 a 21 h
  • Dimarts 21 de maig, de 9 a 18 h
  • Dimecres 22 de maig, de 9 a 18 h
  • Dijous 23 de maig, de 9 a 18 h
  • Divendres 24 de maig, de 9 a 14 h




Cristina Mur

Cugat Mèdia se suma a la marató 'El dia R' amb l'objectiu de recaptar llet. Els santcugatencs poden fer arribar els brics a la seu del mitjà públic al carrer de la Plana de l'Hospital 12-14.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.