Sant Cugat no penjarà l'Estelada a l'Ajuntament per la Diada


  • Comparteix:

L'alcalde i dirigent de CDC, Lluís Recoder, rebutja penjar l'estelada a la façana de l'Ajuntament durant la Diada de l'Onze de setembre. Contràriament, fins ara un total de 12 Ajuntaments d'arreu del país ja han aprovat la participació en aquesta campanya, que vol commemorar el centenari de la bandera independentista.

La Comissió '100 anys d'Estelada' ha promogut una campanya per commemorar l'aniversari d'aquesta senyera. La majoria de les localitats adherides, un total de 12, a la campanya han rebut el suport de CiU, ERC i la CUP.

En el cas de Sant Cugat, Lluís Recoder ha rebutjat participar d'aquesta proposta per tractar-se d'una bandera 'no oficial', encara que ha reconegut que té una significació personal important.

L'escoltem.


Lluís Recoder

Desconeixia aquesta campanya però òbviament Sant Cugat no s'hi afegirà. Es tracta d'una bandera de partit i no de país, encara que té una significació important.



Com Sant Cugat, les ciutats de Lleida i Vic han rebutjat adherir-se a la commemoració del centenari de l'estelada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.