Sant Cugat tanca la primera setmana de curs amb grups de cinc centres confinats per positius de Covid-19

Pureza de María, Viaró, el Joan Maragall i el Santa Isabel s'afegeixen a la Farga a la llista d'escoles afectades


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament (Lluís Llebot)

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament (Lluís Llebot)

Fins a set grups de quatre escoles de Sant Cugat s'han hagut de confinar aquest divendres per casos posititus de coronavirus. El primer ha estat un grup d'infantil de l'escola Pureza de María, que està confinat pel cas positiu en coronavirus d'una professora, segons ha confirmat el centre a Cugat Mèdia. La directora de l'escola, la germana María Jesús Torrente, ha explicat que s'han activat tots els protocols previstos i que els alumnes d'aquest grup ja no han anat a classe aquest divendres. El centre ha notificat el cas a Serveis Territorials d'Educació, a l'Ajuntament, a l'empresa de prevenció de riscos laborals i al CAP de Valldoreix, que és qui es posarà en contacte amb les famílies afectades ara per fer el seguiment. També està en quarantena un altre grup de primària de l'escola Joan Maragall pel positiu d'un alumne i un altre d'infantil, també per un alumne, de l'escola Santa Isabel, i un del Viaró, en aquest cas un grup de 1r d'ESO. En aquests dos casos, també s'han activat els protocols previstos.

Aquests casos se sumen als tres grups de convivència de l'escola La Farga que ja estan confinats per tres positius, dos dels quals entre dos germans. Segons el protocol establert per la Generalitat, aquells positius que no hagin requerit ingrés hospitalari hauran de fer aïllament domiciliari durant almenys 10 dies des que s'han començat a mostrar els símptomes, més 72 hores sense simptomatologia. Una vegada no quedin símptomes, l'infant ja podria tornar al centre, sense necessitat d'una PCR de retorn.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.