L'Ajuntament explica l'experi鑞cia de Sant Cugat en el reciclatge de les aig黣s grises

Hora: 11:30h Urbanisme

L'Ajuntament d髇a a con鑙xer en una jornada t鑓nica l'experi鑞cia de Sant Cugat en el reciclatge i reutilitzaci de les aig黣s grises a l'edificaci. Pon鑞cia (a les 11:30 hores): 'Sant Cugat del Vall鑣, una d鑓ada d'aig黣s grises', a c鄏rec de Meritxell Cuy鄐, del departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Cugat.

En el marc de la 27a Jornada t鑓nica de l'Asociaci髇 Espa駉la de Empresas de Tratamiento y Control de Aguas (Aqua Espa馻), l'Ajuntament explicar l'aposta pionera de Sant Cugat per l'ordenan鏰 municipal d'estalvi d'aigua el 2002. Aquesta ordenan鏰, que va ser la primera de Catalunya, es va endurir el 2008 arran de la situaci de sequera.

Aix doncs, ja fa gaireb una d鑓ada que Sant Cugat aplica sistemes innovadors per estalviar el consum d'aigua, fet que s'ha valorat de forma molt positiva per part dels organitzadors de la jornada, que situen Sant Cugat com a ciutat pionera i de refer鑞cia en l'estalvi del consum d'aigua.

La jornada es far al Col穕egi d'Arquitectes de Catalunya el dia 23 de novembre des de les 9:30 h del mat fins a les 13:30 h del migdia.

M閟 informaci: 93 504 10 94 o asociacion@aquaespana.org

Data: dimecres, 23/nov/11, 11:30h
Lloc: Col穕egi d'Arquitectes de Catalunya (Pl Nova, 5 - Barcelona)
Organitza: Aqua Espa馻

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat