L'Ajuntament explica l'experiència de Sant Cugat en el reciclatge de les aigües grises

Hora: 11:30h Urbanisme

L'Ajuntament dóna a conèixer en una jornada tècnica l'experiència de Sant Cugat en el reciclatge i reutilització de les aigües grises a l'edificació. Ponència (a les 11:30 hores): 'Sant Cugat del Vallès, una dècada d'aigües grises', a càrrec de Meritxell Cuyàs, del departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Cugat.

En el marc de la 27a Jornada tècnica de l'Asociación Española de Empresas de Tratamiento y Control de Aguas (Aqua España), l'Ajuntament explicarà l'aposta pionera de Sant Cugat per l'ordenança municipal d'estalvi d'aigua el 2002. Aquesta ordenança, que va ser la primera de Catalunya, es va endurir el 2008 arran de la situació de sequera.

Així doncs, ja fa gairebé una dècada que Sant Cugat aplica sistemes innovadors per estalviar el consum d'aigua, fet que s'ha valorat de forma molt positiva per part dels organitzadors de la jornada, que situen Sant Cugat com a ciutat pionera i de referència en l'estalvi del consum d'aigua.

La jornada es farà al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya el dia 23 de novembre des de les 9:30 h del matí fins a les 13:30 h del migdia.

Més informació: 93 504 10 94 o asociacion@aquaespana.org

Data: dimecres, 23/nov/11, 11:30h
Lloc: Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (Pl Nova, 5 - Barcelona)
Organitza: Aqua España

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat