Festival Vincles: Andrea Motis i Sara Terraza Trio, en concert

Hora: 21:00h musica

ENTRADES EXHAURIDES

Del programa Sant Cugat al Descobert. M鷖ica d'autor de l抏scena catalana i m鷖ics emergents amb segell santcugatenc.

Andrea Motis. Despr閟 d抏ditar sis discos aclamats per la cr韙ica al costat del baixista Joan Chamorro, la trompetista, cantant i compositora establerta a Barcelona, Andrea Motis, fa el seu debut en solitari amb l掄lbum 'Emotional Dance'. La impressionant avinen鏰 que l抋rtista ha vingut conreant amb Chamorro en els 鷏tims set anys segueix intacta a 'Emotional Dance'.

Sara Terraza 閟 una cantautora de 21 anys, i guitarrista autodidacta. Despr閟 del seu pas com a solista pel programa Oh Happy Day de TV3 amb el Cor Geriona, i d抲na gira de m閟 de 50 concerts per tot Catalunya, Sara Terraza ha comen鏰t el seu propi projecte amb referents de grans veus femenines com Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill o Selah Sue. Tot aquest bagatge sumat a la seva enorme creativitat i inquietud art韘tica ha anat modelant el seu estil cap al que podr韊m anomenar Pop-Soul, al qual ella hi aporta la seva personalitat per aconseguir un directe c鄉id i encisador.

Venda anticipada localitats: Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i Oficina de Turisme (pl. Octavi, 10 - 93 675 99 52)
Venda una hora abans dels concerts: Celler Modernista

Consulta tot el programa de Sant Cugat al Descobert

Data: divendres, 8/set/17, 21:00h
Lloc: Celler Modernista
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat