Ple: Sessió de juliol

Hora: 16:00h politica

Ordre del dia del ple ordinari del mes de juliol 2017

DESPATX D'OFICI
1.- Proposta d’aprovació de l’esborrany de l’acta del Ple de data 19 de juny de 2017.

2.- Dació de compte de canvi de portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA.

3.- Dació de compte de sentència desestimatòria de recurs interposat per l’Associació cannàbica Canem Mil·lenari.

DESPATX INSTITUCIONAL
4.- Dació de compte de credencial i presa de possessió de nova regidora.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA
5.- Dació de compte de Decret d’Alcaldia sobre canvi de presidència en el Consell de Barri de la Floresta.

ENTORN URBÀ, MOBILITAT I SEGURETAT CIUTADANA
Seguretat Ciutadana
6.- Proposta d’acord d’aprovació de l’actualització/revisió del PAM D’INCENDIS (Pla d’Actuació Municipal - Manual d’Actuació per Incendis Forestals de Sant Cugat del Vallès).

URBANISME, ECONOMIA I HISENDA
Urbanisme
7.- Proposta d’aprovació provisional del Pla especial urbanístic dels equipaments de Centre Borja i Campus ESADE. (Expedient núm. 82002/15).

8.- Proposta d’aprovació definitiva de modificació puntual de l’Estudi de Detall de la UE-R9 del Pla Parcial d’Ordenació del sector de Volpelleres. (Expedient núm. 95002/16).

9.- Proposta de finalització de l’expedient de cessió gratuïta de terreny municipal a favor de la Generalitat de Catalunya destinat a la construcció d’un IES al sector de Volpelleres Oest. (Exp. núm. UA92/16/02).

Economia i Hisenda
10.- Propostes d’aprovació dels contractes d’arrendament de dos locals entre l’Ajuntament de Sant Cugat i SPM Promocions Municipals de Sant Cugat del Vallès SA (PROMUSA).

11.- Proposta d’acord d’aprovació de preus públics per a la prestació de serveis en les instal·lacions esportives, piscina municipal i activitats esportives-Grup V.

12.- Proposta d’aprovació de l’expedient de modificació número 24 del Pressupost de l’Ajuntament per a l’exercici 2017.

POLÍTIQUES DE CICLE DE VIDA, PROGRÉS SOCIAL I HABITATGE
13.- Proposta de modificació de la plantilla de personal funcionari de l’exercici 2017.

14.- Proposta d’aprovació de festes locals per a l’any 2018.

PROMOCIÓ ECONÒMICA, INNOVACIÓ I GOVERN OBERT
15.- Proposta de resolució expedient de delimitació entre els termes municipals de Sant Feliu de Llobregat i Sant Cugat del Vallès.

DECLARACIONS DE LA JUNTA DE PORTAVEUS
16.- Declaració de la Junta de Portaveus en suport a la candidatura de la sardana a la llista representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco.

MOCIONS INSTITUCIONALS
17.- Moció institucional per a l’obligat compliment dels acords de les mocions presentades i aprovades pel Ple de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

18.- Moció institucional per a prioritzar els tràmits en atenció ciutadana de l’Ajuntament de Sant Cugat (OAC) als adults acompanyats de nadons (0-24).

19.- Moció institucional per a la retirada dels pals de llums i altres obstacles que dificulten l’accessibilitat dels vianants de carrers dels districtes de la Floresta, les Planes i Mira-sol.

MOCIONS DE GRUPS MUNICIPALS
20.- Moció conjunta dels grups municipals de la CUP-PC, ERC-MES, ICV-EUiA, PDeCAT-Demòcrates i PSC, en nom del Centre d’Estudis per la Pau J.M. Delàs, de rebuig a la producció i venda d’armes que alimenten els conflictes dels que fugen les persones refugiades.

21.- Moció conjunta dels grups municipals d’ICV-EUiA, Cs i PSC per donar suport al manifest 'Millorar el sistema sanitari: enfortir l’atenció primària', impulsada per entitats i plataformes en defensa de la sanitat pública i milers de professionals i usuaris de la sanitat pública de Catalunya.

22.- Moció conjunta dels grups municipals del PP i Cs en rebuig al referèndum il·legal anunciat per a l’1 d’octubre.

23.- Moció del grup municipal de Ciutadans per a l’elecció, a través d’un procés participatiu, del pregoner i/o pregonera de la Festa Major.

24.- Moció del grup municipal Socialista de Sant Cugat amb motiu del 28 de juny Dia de l’orgull i alliberament LGTBI.

25.- Moció del grup municipal Socialista de Sant Cugat per protegir l’Ajuntament en el procés de convocatòria d’un referèndum d’independència i cercar un acord per una reforma institucional.

26.- Moció del grup municipal del Partit Popular per a l’elaboració d’un Pla de mesures contra l’incivisme a Sant Cugat.

CONTROL DELS ÒRGANS DE GOVERN
27.- Precs, preguntes i interpel·lacions.

Data: dilluns, 17/jul/17, 16:00h
Lloc: Sala de Plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat