Presentació: Actes d’homenatge a Rudolf Häsler

Hora: 17:00h cultura

La tinent d’alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, acompanyada d’Ana Häsler i Gabriel Moreras, presentaran l’exposició i activitats paral·leles que es faran a Sant Cugat en Homenatge a Rudolf Hasler, en el 90è aniversari del seu naixement:

Dijous, 20 de juliol
- Inauguració d'exposició. "Rudolf Häsler. Homenatge en el 90è aniversari del seu naixement (1927-1999)" (19 h, al Museu del Monestir) Inauguració amb la participació de Biel Moreras, amic personal de l'artista.

- A les 20 h a la sala audiovisual. Estrena a Catalunya del documental "Coca Castro" (v.o.s.) produït per Bromer Kunst.

Dissabte, 22 de juliol
- 'El Apocalipsis de la Esperanza y la Misericordia' (22 h, Claustre del Monestir) Preu: 10 euros. Un espectacle audiovisual d’Ana i Alejandro Häsler. Estrena mundial d’un recital de veu i piano amb projecció d’imatges i textos que enllacen a la perfecció els 'Poèmes pour Mi', d’Olivier Messiaen, i les 'Canciones del Saber y el Sentir' que Falcón Sanabria va compondre i dedicar a Ana Häsler, provinents de la poesia de Rodolfo Häsler. Un espectacle inèdit que tindrà lloc a Sant Cugat, i que forma part d’un programa dissenyat per retre homenatge al pintor suís Rudolf Häsler, commemorant el 90è aniversari del seu naixement.

Reserva d’entrades: 93 589 13 82 i casadecultura@santcugat.cat. Venda anticipada: Casa de Cultura (c. de Castellví, 8) Venda una hora abans dels concerts: Claustre del Monestir

Data: dimarts, 18/jul/17, 17:00h
Lloc: Claustre
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:


Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat