襭era: 'Allegro Vivace'

Hora: 18:00h infantil

Una producci del Gran Teatre del Liceu. Preu: 13, 14 i 15 euros. Gratu飔 menors de 3 anys. Durada: 1 hora i 15 minuts. Recomanat: a partir de 8 anys. Espectacle cantat en catal. Sessions escolars del 14 al 17 de novembre. Del programa 'Uaal穕a! en fam韑ia'.

Un viatge m鄃ic pel m髇 de l'騪era de la m de Joan Font (Comediants). En el seu afany de trobar un local abandonat on poder celebrar, juntament amb els seus col穕egues, una gran festa, una noia s抋ventura en una mena de magatzem que ha estat tancat durant molts anys. All, de cop i volta, es troba amb un personatge curi髎 i teatral, el Vivace, que li explicar que 閟 l抏ncarregat de guardar el magatzem amb els tresors de l掤pera que cont.

La noia, molt afeccionada a la m鷖ica i coneixedora de les noves tend鑞cies musicals (Techno, Trip-Hop, Ska, Progressive, etc.), manifesta al Vivace el seu desconeixement del m髇 de l掤pera; un desconeixement similar al del Vivace de les noves tend鑞cies musicals. Vivace i la noia, per, tenen un denominador com: la seva passi per la m鷖ica.

M鷖ica: Fragments d'騪eres de Monteverdi, Purcell, Mozart, Rossini, Donizetti, Berlioz, Verdi, Bizet i Puccini. Direcci d抏scena: Joan Font (Comediants). Direcci musical: Stanislav Angelov. Escenografia i vestuari: Joan Guill閚. Producci: Gran Teatre del Liceu.

M閟 informaci i venda d'entrades al web Teatre-Auditori.

Data: dissabte, 18/nov/17, 18:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat