Teatre: 'In memoriam. La quinta del biberó'

Hora: 19:00h teatre

De Lluís Pasqual i La Kompanyia Lliure. Preu: 28 euros. Durada: 1 hora i 25 minuts. Teatre accessible: funció adaptada per a persones amb discapacitat sensorial.

La Kompanyia Lliure recorda la lleva del biberó a partir del testimoni d’alguns supervivents. 1938. Tenen 17 anys i els envien a la primera línia de foc de la batalla que marcarà la Guerra Civil espanyola, la de l’Ebre. Estirant el fil d’un record familiar, que va lligat per partida doble a la batalla de l’Ebre i a la música de Claudio Monteverdi, Lluís Pasqual construeix un gran homenatge a la lleva del biberó i a la memòria d’una generació perduda, recordada a partir del colpidor testimoni dels supervivents. El sacrifici, en tots els sentits, de la joventut.

Fitxa artística: Text i direcció: Lluís Pasqual. Direcció musical: Dani Espasa. Intèrprets: Joan Amargós, Enric Auquer, Quim Àvila, Eduardo Lloveras, Lluís Marquès, Joan Solé. Músics: Oriol Algueró i Ricart Renart, violins; Oriol Aymat i Joan Palet, violoncel; Dani Espasa i Marc Díaz, clavicèmbal i orgue; Robert González, veu.

Parlem de... 'In memoriam' amb la companyia. En acabar la funció, a la platea.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: diumenge, 12/nov/17, 19:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat