Suspès! Presentació: Festival Nacional de Poesia Sant Cugat

Hora: 17:15h cultura

En el decurs de la presentació veurem un tast d’un dels espectacles que hi haurà a la mostra. És l'espectacle 'Màrius Torres: un poeta líric', que s'estrenarà durant el Festival, amb Jordi Bosch i el Quartet Sound Boulevard.

La imatge del Festival Nacional de Poesia 2017 és obra de l’il·lustrador Ignasi Blanch. Fins avui fotògrafs, dibuixants i dissenyadors gràfics han donat imatge a les diferents edicions del festival de poesia.

L’acte comptarà amb la intervenció de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, la tinent d’alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, l’il·lustrador Ignasi Blanch, autor de la imatge del FNP 2017 i el director de la Nit de Poesia d’enguany, Sebastià Portell.

Del 15 al 22 d’octubre Sant Cugat acollirà el Festival Nacional de Poesia que arriba a la 17a edició. L’acte inaugural es farà el diumenge 15 d’octubre a les set de la tarda al Teatre-Auditori. Estarà dedicat a Josep Palau i Fabre i anirà a càrrec de Maria Arnal i Marcel Bagès. La Nit de poesia es farà el 19 d’octubre a les 21:00 al Teatre Auditori. En l’espectacle 'Correspondències' hi participaran Rosina Ballester, Eduard Sanahuja, Odile Arqué, Sebastià Perelló, Joan Duran, Rubén Luzón, Míriam Cano i Maria Carrera. Hi haurà una actuació musical a càrrec d’Andrea Motis, Joan Chamorro i Ignasi Terraza. Entre les actuacions destacades hi ha 'Màrius Torres: un poeta líric', amb Emma Vilarasau, Jordi Boch I el Quartet Sound Boulevard, del qual en veurem un tast durant la presentació, i 'Desbesar versos: Bartomeu Rosselló-Pòrcel i Josep Palau i Fabre' amb Maria del Mar Bonet, Biel Mesquida i Dani Espasa que podrem veure dissabte 21 d’octubre a l’Escola de Música Victòria dels Àngels.

El Festival va més enllà de les dates esmentades i hi ha el Festival Off que dura del 4 d’octubre al 29 de novembre.

Data: divendres, 15/set/17, 17:15h
Lloc: Escenari 2 de la Setmana del llibre en català (Avinguda de la Catedral de Barcelona)
Organitza: Ajuntament i Institució de les Lletres Catalanes

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat