Inauguració del curs del 50è aniversari de la UAB

Hora: 18:00h societat

NOTA: Inscripcions tancades per aforament complet. S'habilitarà a l'exterior un espai amb seients on es farà la retransmissió en una gran pantalla.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, assistirà a la inauguració del curs del cinquantè aniversari de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquest acte tindrà lloc al mateix emplaçament on la UAB va inaugurar el primer curs de la seva història.

L’acte comptarà amb la presència del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Santi Vila; la rectora de la UAB, Margarita Arboix; i l’exdirector general de la UNESCO, Federico Mayor Zaragoza, que pronunciarà la lliçó inaugural del curs 2017-2018, titulada 'La universitat, capdavantera en la invenció del futur'. La cerimònia serà conduïda per la periodista Marta Cáceres i amenitzada per la companyia teatral Comediants.

Comediants oferirà l'espectacle 'Homo fabularum', una adaptació de l’espectacle 'El llibre de les bèsties' preparada especialment per a aquest acte. El muntatge representa la història d'un estudiant que, en la seva tesi doctoral, afirma que Ramon Llull va ser el primer Erasmus. Jaume Bernadet ha adaptat i dirigit l'espectable, i Jin Hua Kuan l'ha produït. L’acte comptarà també amb l’actuació musical del Cor de Cambra de la UAB.

Atès que l’aforament del Claustre és limitat i requereix un control d’accés per raons de seguretat, cal que confirmeu la vostra assistència trucant al 93 581 40 32 o escrivint a g.premsa@uab.cat

Data: dijous, 21/set/17, 18:00h
Lloc: Claustre del Monestir

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat