Concert: Derrumband: 'A Barcelunya'

Hora: 12:00h musica

A l'Aula Magna. Derrumband recupera 'Flaires de Barcelunya', l'únic disc en català de Gato Pérez Entrada lliure. Aforament limitat.

Després d'una dècada dalt dels escenaris, i amb dos discs a les espatlles (Derrumband & Los Amigos de Siempre, 2010 i Un Plaer, 2013) Derrumband engega una nova aventura: 'A Barcelunya'. El projecte es tracta de la revisió i actualització del disc 'Flaires de Barcelunya' de Gato Pérez editat l'any 1983 i el seu enregistrament. És el seu únic disc íntegrament en català, un homenatge a Barcelona i al seu entorn que ell coneixia i sabia descriure tant bé.

El grup vilafranquí Derrumband ret homenatge a Gato Pérez versionant el seu únic disc en català, 'Flaires de Barcelunya' (EMI, 1982). Amb la batuta d’Oriol Pidelaserra, desgrana les cançons i les vesteix de nou. Les adaptacions s’allunyen del to intimista de les originals i sonen més majestuoses, però mantenen l’autenticitat del seu creador. Inclou la col·laboració de músics com Carles Belda, Manel Joseph (Orquestra Plateria), Rafalito Salazar, Xavi Ciurans (Gertrudis), Arnau Garrofé, Dani Txarnego, Lluna Lluna Aragón i Marina Sala.

Data: dissabte, 14/oct/17, 12:00h
Lloc: Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels (Plaça de Victòria dels Àngels, 2)
Organitza: Orquestra Simfònica Sant Cugat

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat