Taller: 'Descobrim els ocells de Sant Cugat'

Hora: 10:00h cursos

De 10 a 14 h. Sant Cugat del Vall鑣 閟 un extens municipi on hi trobem una gran diversitat d'ecosistemes, des dels camps de conreu fins als boscos, passant per zones humides, pedreres i zones urbanes. Aquesta realitat possibilita que hi visquin centenars d'animals salvatges. Un dels m閟 ben representats i f郼ils de recon鑙xer 閟 el grup dels ocells. A la ciutat hi viuen una gran varietat d抏sp鑓ies aut騝tones com s髇 les merles, els pit-rojos, les orenetes de cuablanca, els tudons, els estornells, les cueretes blanques i les garses; i en els camps de conreu i els boscos que l'envolten acullen caderneres, aligots, gamarussos, bitxacs, orenetes vulgars, tallarols i puputs. Durant tot l'any, el cel s'omple d'un gran nombre d'aus de tots els colors i totes les mides, constituint una gran biodiversitat que hem de conservar.

Objectius
- Con鑙xer els ocells m閟 comuns de la ciutat
- Aprendre els seus costums i h郻itats
- Identificar-los en el seu h郻itat.

Dues sessions (11 i 18 de novembre): una primera te騬ica i l抋ltre pr郼tica, amb una sortida pels parcs i jardins de la ciutat per observar-los, en dos matins de dissabte.

Imparteix: Enric Ortega (bi騦eg)

Cal inscripci pr鑦ia. Les inscripcions es faran a trav閟 de correu electr騨ic a l'adre鏰: oficinasostenible@santcugat.cat. Heu de facilitar nom, cognoms, tel鑖on i correu electr騨ic. La confirmaci de la inscripci a l抋ctivitat us la farem a trav閟 de correu electr騨ic. Es tindr en compte l'ordre d'arribada de les sol穕icituds.

Data: dissabte, 11/nov/17, 10:00h
Lloc: Casa de Cultura
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat