ATENCIÓ |

Afectacions a la mobilitat per la Volta Ciclista i la Mitja Marató

LES AFECTACIONS TENEN LLOC DEL 29 AL 31 DE MARÇ

Concert de Sant Jordi

Hora: 21:00h musica

Amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Preu: 28 euros. Durada: 1 hora i 45 minuts (amb intermedi). Amb motiu de Sant Jordi.

Per Sant Jordi, el llibre, la rosa i el concert de la Simfònica. Manuel Oltra, Joan Lamote de Grignon i Salvador Brotons són tres grans compositors catalans dels segles XX i XXI i la seva música és un fidel reflex de la modernitat i la capacitat de comunicació que la música catalana exerceix en tot tipus de públics. Un dels al·licients del concert és veure el mateix compositor Salvador Brotons dirigint la seva 'Cantata de Randa', una obra de gran format amb solistes, cors i orquestra simfònica escrita amb motiu dels 700 anys de la mort de l’escriptor i pensador mallorquí, Ramon Llull.

Fitxa artística: Orquestra Simfònica Sant Cugat: Josep Ferré, director titular. Maia Planas, soprano; Toni Marsol, baríton; Neus Dalmau, narradora. Polifònica de Puig-reig: Emmanuel Niubó, director. Cor de Cambra Sant Cugat: Albert Santiago, director. Director convidat: Salvador Brotons.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: dilluns, 23/abr/18, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat