Màgia: Mag Lari amb 'Dolce Vita'

Hora: 18:00h infantil

Doble funció: 12 i 18 h. Preu: 20 euros. Gratuït menors de 3 anys. Durada: 1 hora i 20 minuts. Recomanat per a tots els públics. Del programa 'Uaal·la! en família'.

Humor, màgia i molta diversió s'uneixen a 'Dolce Vita', el nou espectacle per a tota la família del Mag Lari. Després dels grans èxits aconseguits amb 'Splenda' -dues temporades en cartell i més de 85.000 espectadors- i 'Ozom' -l'espectacle de màgia més vist durant el Nadal de 2016-, el Mag Lari torna a sorprendre el seu públic més fidel.

'Dolce Vita' és un espectacle de màgia amb una marcada aroma d'Itàlia. Una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula 'Dolce Vita' i el 'hit' musical de Ryan Paris. En aquesta ocasió, el Mag Lari ens presenta un xou àgil i divertit en què la ironia va lligada als tòpics italians més simpàtics. Música, llums i un vestuari exquisit completen aquest fantàstic espectacle de màgia en el qual, un cop més, el Mag Lari ens il·lusionarà amb la seva manera de fer màgia desenfadada i la seva carismàtica i divertida faceta de xouman.

Fitxa artística: Idea, guió i direcció: Josep Maria Lari. Codirecció: David Pintó. Il·lusionista: Mag Lari. Assistent: Albert Obach. Veu en off: Pere Arquillué.

Més informació i venda d'entrades al web Teatre-Auditori.

Data: diumenge, 8/abr/18, 18:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat