V虳EO

Reviu el ple de constituci del mandat 2019-2023

Reviu el ple de constituci del mandat 2019-2023

CUGAT M菵IA HA RETRANSM萐 EL PRIMER PLE DEL MANDAT

M鄃ia: Mag Lari amb 'Dolce Vita'

Hora: 18:00h infantil

Doble funci: 12 i 18 h. Preu: 20 euros. Gratu飔 menors de 3 anys. Durada: 1 hora i 20 minuts. Recomanat per a tots els p鷅lics. Del programa 'Uaal穕a! en fam韑ia'.

Humor, m鄃ia i molta diversi s'uneixen a 'Dolce Vita', el nou espectacle per a tota la fam韑ia del Mag Lari. Despr閟 dels grans 鑨its aconseguits amb 'Splenda' -dues temporades en cartell i m閟 de 85.000 espectadors- i 'Ozom' -l'espectacle de m鄃ia m閟 vist durant el Nadal de 2016-, el Mag Lari torna a sorprendre el seu p鷅lic m閟 fidel.

'Dolce Vita' 閟 un espectacle de m鄃ia amb una marcada aroma d'It鄉ia. Una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiraci combinada de la pel穕韈ula 'Dolce Vita' i el 'hit' musical de Ryan Paris. En aquesta ocasi, el Mag Lari ens presenta un xou 鄃il i divertit en qu la ironia va lligada als t騪ics italians m閟 simp鄑ics. M鷖ica, llums i un vestuari exquisit completen aquest fant鄐tic espectacle de m鄃ia en el qual, un cop m閟, el Mag Lari ens il穕usionar amb la seva manera de fer m鄃ia desenfadada i la seva carism鄑ica i divertida faceta de xouman.

Fitxa art韘tica: Idea, gui i direcci: Josep Maria Lari. Codirecci: David Pint. Il穕usionista: Mag Lari. Assistent: Albert Obach. Veu en off: Pere Arquillu.

M閟 informaci i venda d'entrades al web Teatre-Auditori.

Data: diumenge, 8/abr/18, 18:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat