Teatre: 'Troyanas'

Hora: 21:00h teatre

D'Eurípides. Preu: 28 euros. Durada: 1 hora i 30 minuts. Espectacle en castellà. Funció adaptada per a persones amb discapacitat sensorial.

Un clam contra la violència de gènere amb un gran repartiment de dones. Els mites grecs segueixen, encara avui, assenyalant els pecats de l'individu contra el benestar comú, els moments en què es deixa portar pels pitjors sentiments i comet brutalitats o segueix el dictat de la ignorància. Ahir, però també avui, les dones són, sovint, les víctimes d'aquests atacs, violades durant i després de la guerra, maltractades o assassinades malgrat la llei, sotmeses a la indiferència i tractades com a ciutadanes de segona en un món on sempre hi ha problemes més importants que el seu patiment.

En aquest muntatge, les dones de Troia prenen la paraula per denunciar els qui van decidir el seu destí en la més absoluta impunitat, els qui les van violar emparats en la guerra o els qui, simplement, van decidir sense ni tan sols tenir-les en compte de quina manera havien de passar a la història. S'expressen gràcies a les veus d'una tria excepcional d'actrius acompanyades d'un sol home.

Fitxa artística: Autor: Eurípides. Versió i traducció: Alberto Conejero. Direcció: Carme Portaceli. Assessorament en el text: Margarita Borja. Intèrprets: Maggie Civantos, Alba Flores, Gabriela Flores, Nacho Fresneda, Míriam Iscla, Pepa López, Aitana Sánchez-Gijón. Escenografia: Paco Azorín. Construcció de l'escenografia: Taller d'Escenografia Sant Cugat.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: dissabte, 24/feb/18, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT