ATENCIÓ |

Afectacions a la mobilitat per la Volta Ciclista i la Mitja Marató

LES AFECTACIONS TENEN LLOC DEL 29 AL 31 DE MARÇ

Teatre: 'Othelo'

Hora: 19:00h teatre

De William Shakespeare. Preu: 28 euros. Durada: 1 hora i 40 minuts. Espectacle en castellà. A la Sala Platea. Servei de Ludoteatre.

Matias Bassi, Elvira Gomez, Gabriel Beck i Martín López, especialistes en teatre físic, clown i burlesc, reinterpreten la famosa tragèdia de Shakespeare en un muntatge que va ser tot un èxit al cicle Off de La Villarroel, i va exhaurir totes les entrades. Els quatre actors interpreten els catorze personatges que apareixen a l'obra en un exercici magnífic de fregolisme ideat per Gabriel Chamé Buendia. El muntatge juga amb la quarta paret, la imaginació, el multimèdia i els espais.

Gabriel Chamé, director, actor, pedagog i mestre del clown, va formar part de La Compañía Argentina de Mimo. És el fundador de la companyia El Clu del Claun i, des de 1990, ha anat presentant els seus treballs trencadors per Europa.

Espectacle guanyador dels Premis Teatres del Món 2013: Millor adaptació - Millor actor (Martín López) - Millor direcció.

Fitxa artística: Direcció i adaptació: Gabriel Chamé Buendia. Intèrprets: Matias Bassi, Elvira Gomez, Gabriel Beck, Martín López. Escenografia i llums: Jorge Pastorino. Música: Sebastián Furman.

Parlem de... 'Othelo' amb la companyia. En acabar la funció, a la platea.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: diumenge, 29/abr/18, 19:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat