EN DIRECTE

Primera entrevista a l'alcaldessa Mireia Ingla

Primera entrevista a l'alcaldessa Mireia Ingla

DIMECRES, A LES 9 H | WWW.CUGAT.CAT, FACEBOOK LIVE I AL 91.5 FM

Teatre: 'Othelo'

Hora: 19:00h teatre

De William Shakespeare. Preu: 28 euros. Durada: 1 hora i 40 minuts. Espectacle en castell. A la Sala Platea. Servei de Ludoteatre.

Matias Bassi, Elvira Gomez, Gabriel Beck i Mart韓 L髉ez, especialistes en teatre f韘ic, clown i burlesc, reinterpreten la famosa trag鑔ia de Shakespeare en un muntatge que va ser tot un 鑨it al cicle Off de La Villarroel, i va exhaurir totes les entrades. Els quatre actors interpreten els catorze personatges que apareixen a l'obra en un exercici magn韋ic de fregolisme ideat per Gabriel Cham Buendia. El muntatge juga amb la quarta paret, la imaginaci, el multim鑔ia i els espais.

Gabriel Cham, director, actor, pedagog i mestre del clown, va formar part de La Compa耥a Argentina de Mimo. 蓅 el fundador de la companyia El Clu del Claun i, des de 1990, ha anat presentant els seus treballs trencadors per Europa.

Espectacle guanyador dels Premis Teatres del M髇 2013: Millor adaptaci - Millor actor (Mart韓 L髉ez) - Millor direcci.

Fitxa art韘tica: Direcci i adaptaci: Gabriel Cham Buendia. Int鑢prets: Matias Bassi, Elvira Gomez, Gabriel Beck, Mart韓 L髉ez. Escenografia i llums: Jorge Pastorino. M鷖ica: Sebasti醤 Furman.

Parlem de... 'Othelo' amb la companyia. En acabar la funci, a la platea.

M閟 informaci i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: diumenge, 29/abr/18, 19:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat