Teatre: 'Frankenstein'

Hora: 19:00h teatre

Entrades exhaurides

De Guillem Morales. Basat en la novel穕a de Mary Shelley. Preu: 28 euros. Durada: 2 hores. Servei de Ludoteatre.

L'any 1818, Mary Shelley va dotar d'una vida perdurable el seu c鑜ebre monstre que, amb la seva multiplicitat org鄋ica, acabaria esdevenint un mite fonamental de la nova societat contempor鄋ia, abocada a un replantejament profund de les construccions d'identitat en el nou m髇 marcat per la industrialitzaci i la reorganitzaci dels poders f郼tics.

Dos-cents anys despr閟 de la primera publicaci de la novel穕a, la directora Carme Portaceli porta a escena la hist騬ia d'aquest Prometeu modern amb una dramat鷕gia de Guillem Morales (director i guionista de la premiada pel穕韈ula 'Los ojos de Julia') que indaga en els territoris m閟 tenebrosos de la humanitat ferida del mite.

Fitxa art韘tica: Autora: Mary Shelley. Adaptaci: Guillem Morales. Direcci: Carme Portaceli. Int鑢prets: 纍gel Ll郼er, Joel Joan, Magda Puig, Llu韘 Marco, Albert Triola, Pere Vallribera. Escenografia: Anna Alcubierre.

Parlem de... 'Frankenstein' amb membres de la companyia. Presenta: Maria Cus. Dimarts, 22 de maig, 20 h. A la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Entrada lliure.

M閟 informaci i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: diumenge, 27/mai/18, 19:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat