EN DIRECTE

Primera entrevista a l'alcaldessa Mireia Ingla

Primera entrevista a l'alcaldessa Mireia Ingla

DIMECRES, A LES 9 H | WWW.CUGAT.CAT, FACEBOOK LIVE I AL 91.5 FM

Dansa: 'Yo, Carmen' amb Mar韆 Pag閟 Compa耥a

Hora: 21:00h cultura

Nova creaci de Mar韆 Pag閟. Preu: 36 euros. Durada: 1 hora i 30 minuts.

L'obra de Pag閟 reivindica la vida, el plaer, la llibertat i la felicitat com a drets fonamentals. Aquesta nova creaci no 閟 una revisi del c鑜ebre personatge ni una versi de l'adaptad韘sima obra de M閞im閑. No. L'obra de Pag閟 閟 una veu de dona que s'al鏰 amb for鏰 davant nostre, n韙ida i contundent, per expressar la realitat que afronta, construeix i desenvolupa l掄nima femenina. Vol ser la veu de totes les dones sense subterfugis, sense falsedats heretades, sense pors ni connotacions constru飀es per la mirada masculina.

Aqu, la dona obre la seva emoci i intel穕ig鑞cia, com si es tract閟 d'un ventall. En una narraci potent, constru飀a artesanalment, expressa el seu coneixement i contradiccions, els amors i desamors, la seva for鏰 i fragilitat, la inseguretat i les seves insatisfaccions, la solitud, la sensualitat, la igualtat encara no assolida i la maternitat. Pag閟 recull la dona real i reivindica que 'Carmen est en totes les dones i que totes les dones som Carmen'.

Fitxa art韘tica: Direcci i coreografia: Mar韆 Pag閟. Dramat鷕gia: El Arbi El Harti. M鷖ica: Georges Bizet, Sebasti醤 Yradier, Rub閚 Levaniegos, Sergio Menem, David Mo駃z i Mar韆 Pag閟. Lletres: Mar韆 Zambrano, Widdad Benmoussa, Akiko Yosano, Marguerite Yourcenar, Margaret Atwood, Bel閚 Reyes, El Arbi El Harti i Mar韆 Pag閟. Ball: Mar韆 Pag閟, Eva Varela, Virginia Mu駉z, Julia Gimeno, Marta G醠vez, Nuria Mart韓ez, Sara P閞ez. M鷖ica en directe: Ana Ram髇 i Caridad Vega, cante; Rub閚 Levaniegos i Jos Carrillo 'Fyty', guitarra; Chema Uriarte, percussi; Sergio Menem, violoncel; David Mo駃z, viol; Jos Barrios, acompanyament i palmes.

Assaig obert: a les 18 h. Cal recollir la invitaci a les taquilles del teatre a partir d'una hora abans.

M閟 informaci i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: divendres, 23/feb/18, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat