ATENCIÓ |

Afectacions a la mobilitat per la Volta Ciclista i la Mitja Marató

LES AFECTACIONS TENEN LLOC DEL 29 AL 31 DE MARÇ

Dansa: 'Yo, Carmen' amb María Pagés Compañía

Hora: 21:00h cultura

Nova creació de María Pagés. Preu: 36 euros. Durada: 1 hora i 30 minuts.

L'obra de Pagés reivindica la vida, el plaer, la llibertat i la felicitat com a drets fonamentals. Aquesta nova creació no és una revisió del cèlebre personatge ni una versió de l'adaptadíssima obra de Mérimée. No. L'obra de Pagés és una veu de dona que s'alça amb força davant nostre, nítida i contundent, per expressar la realitat que afronta, construeix i desenvolupa l’ànima femenina. Vol ser la veu de totes les dones sense subterfugis, sense falsedats heretades, sense pors ni connotacions construïdes per la mirada masculina.

Aquí, la dona obre la seva emoció i intel·ligència, com si es tractés d'un ventall. En una narració potent, construïda artesanalment, expressa el seu coneixement i contradiccions, els amors i desamors, la seva força i fragilitat, la inseguretat i les seves insatisfaccions, la solitud, la sensualitat, la igualtat encara no assolida i la maternitat. Pagés recull la dona real i reivindica que 'Carmen està en totes les dones i que totes les dones som Carmen'.

Fitxa artística: Direcció i coreografia: María Pagés. Dramatúrgia: El Arbi El Harti. Música: Georges Bizet, Sebastián Yradier, Rubén Levaniegos, Sergio Menem, David Moñiz i María Pagés. Lletres: María Zambrano, Widdad Benmoussa, Akiko Yosano, Marguerite Yourcenar, Margaret Atwood, Belén Reyes, El Arbi El Harti i María Pagés. Ball: María Pagés, Eva Varela, Virginia Muñoz, Julia Gimeno, Marta Gálvez, Nuria Martínez, Sara Pérez. Música en directe: Ana Ramón i Caridad Vega, cante; Rubén Levaniegos i José Carrillo 'Fyty', guitarra; Chema Uriarte, percussió; Sergio Menem, violoncel; David Moñiz, violí; José Barrios, acompanyament i palmes.

Assaig obert: a les 18 h. Cal recollir la invitació a les taquilles del teatre a partir d'una hora abans.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: divendres, 23/feb/18, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat