Espectacle solidari de dansa oriental 'Amal'

Hora: 19:00h cultura

Preu: 7 euros. L'espectacle 'Amal' reuneix els millors artistes nacionals i internacionals de dansa oriental i tribal. 'Amal' és una iniciativa cultural original, que vol difondre aquests balls mil·lenaris i poc coneguts, però alhora és una acció solidària, ja que els beneficis que s'aconsegueixin amb l'entrada es destinaran al programa Hospital Amic, de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

Hospital Amic és un programa d'humanització que té l'objectiu de millorar l'experiència dels nostres petits pacients i les seves famílies dins l'hospital. Per aconseguir-ho, duem a terme un seguit d'activitats i teràpies complementàries com ara la musicoteràpia, la teràpia amb gossos, l'artteràpia o els pallassos d'hospital. Tot plegat, per minimitzar l'impacte de l'hospitalització dels infants, que han de continuar sent nens malgrat les circumstàncies.

Reserva la teva entrada trucant al telèfon 651 07 57 75 o enviant un missatge al correu nessamynatur@gmail.com, o compra-la el mateix dia al Teatre de Mira-sol.

Data: dissabte, 27/gen/18, 19:00h
Lloc: Teatre de Mira-sol (C. de Mallorca, 42)
Organitza: Tarab, associació d'amants de la dansa oriental

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat