Sessió informativa: Curs per a cuidadors no professionals

Hora: 18:00h cultura

Jornada informativa del curs de formació per a cuidadors no professionals de persones amb malalties neurològiques i càncer, que comença el 7 de febrer.

La 8a edició del curs consta d'un total de 12 sessions que s'impartiran del 7 de febrer al 25 d'abril, a la Casa de Cultura (els dimecres, a les 18 h). Curs de formació bàsica, gratuït i acreditat per la Generalitat de Catalunya, dirigit a cuidadors/es no professionals de persones en situació de dependència, creada per una malaltia neurològica.

Inscripcions: formulari d'inscripció
Més informació: Taula de Malalties Neurològiques i Càncer

Objectius del curs
- Facilitar uns coneixements bàsics a les persones cuidadores per millorar l'atenció socio-sanitària de les persones en situació de dependència.
- Promoure que les persones cuidadores apliquin els procediments i les estratègies més adients per mantenir i millorar l'autonomia personal de la persona en situació de dependència i les seves relacions amb l'entorn.
- Oferir informació sobre diferents recursos que propiciïn l'autocura de la persona depenent i la vida autònoma de la persona en situació de dependència.
- Facilitar un recolzament emocional a les persones cuidadores a través d'actuacions d'autocura.
- Informar i orientar sobre els recursos sociosanitaris més adients per garantir la cura, l'assistència i la vida autònoma de les persones en situació de dependència.
- Impulsar el reconeixement social de les persones cuidadores, afavorint una orientació per a una futura integració en el mercat laboral.

Data: dimecres, 31/gen/18, 18:00h
Lloc: Casa de Cultura
Organitza: Taula de Malalties Neurològiques i Càncer

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat