Acte de presentació del Pla Director d'Economia Social 2018-2020

Hora: 12:30h economia

El Pla Director d'Economia Social representa la culminació d'un treball de diagnosi i proposta d'acció dut a terme durant tot l'any passat amb els diferents actors de l'Economia Social al territori: entitats, empreses, tècnics, ciutadania i col·lectius socials. De la tasca participativa n'hem identificat sis línies estratègiques i 15 accions a dur a terme de forma col·lectiva i en xarxa i volem compartir les conclusions i eixos de treball amb tots vosaltres.

L'acte tindrà una durada prevista de dues hores, i inclourà una presentació tècnica i una taula rodona sobre els reptes de l'Economia Social al municipi.

Programa
- 12:25 h Arribada. Lliurament documentació.
- 12:30 h Benvinguda. Joana Barbany. Tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern Obert de l'Ajuntament.
- 12:45 h Presentació del Pla Director d'Economia Social. Susana Tintoré. Sotsdirectora Promoció Econòmica de l'Ajuntament.
- 13:15 h Taula rodona: 'Reptes de l'Economia Social a Sant Cugat i el rol del nou Pla Director Municipal'. Amb representants de l'economia social, el món acadèmic, empreses compromeses amb l'impacte social i Ajuntament de Sant Cugat. Modera: Tandem Social SCCL. Espai de debat obert a les entitats, empreses, tècnics municipals i ciutadania.
- 14:20 h Espai de Networking i aperitiu. A càrrec d'El Rusc que diu sí Sant Cugat, cooperativa membre del grup local de la XESS Sant Cugat. Productes de proximitat i comerç just.
- 14:45 h Comiat.

Cal inscripció prèvia. Es prega confirmar assistència a l’acte, tot escrivint al correu isabelcustodio@santcugat.cat, o al telèfon 93 565 70 00 Ext 3572, abans del proper 9 de març.

Data: dijous, 15/mar/18, 12:30h
Lloc: L'Ateneu (Avinguda de Gràcia, 16)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat