Exposicions: Leticia Feduchi i Pascal Plasencia

Hora: 11:00h exposicions

Del 9 de març al 4 de maig. Inauguració d'exposicions: 9 de març a les 19:30 h.

La Galeria presenta l'obra més recent de la pintora Leticia Feduchi i de l'escultor Pascal Plasencia. Ambdós, cadascú amb un estil definit, conreen una figuració realista basada en l’interès pel volum, el color, la llum i els objectes quotidians.

Leticia Feduchi (Madrid, 1961), que per primera vegada que Feduchi exhibeix el seu treball a La Galeria, presenta principalment una sèrie de bodegons de petit format, en oli sobre tela, on flors, fruites o teles de colors, pintades al natural, són les protagonistes d’unes composicions que es recreen en la llum que desprenen, les textures i les relacions cromàtiques. També mostra alguns retrats en els que persegueix, de manera austera, transmetre la presència de la persona, deixar el seu testimoni.

Pascal Plasencia (Barcelona, 1962) resideix a la Floresta i és un artista habitual de La Galeria. Plasencia presenta una vintena d’escultures i relleus en bronze i resina de polièster que responen a dues etapes diferenciades: l’obra dels darrers anys, amb peces de volums contundents i ben definits; i la més recent, de composicions quasi filiformes, que fan la sensació de ser efímeres i en les quals prenen força la llum i el color de la pàtina.

Horaris: De dimarts a divendres d'11 a 13:30 h i de 17 a 20:30 h. Dissabte d'11 a 14 h i de 17 a 20:30 h. Diumenge d'11 a 14 h.

Més informació: La Galeria

Data: Del divendres 9 de març fins al divendres 4 de maig, 11:00h
Lloc: La Galeria (C. de Sant Jordi, 14)
Organitza: La Galeria

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat