Ple: Sessió de març

Hora: 16:00h politica

Pots seguir el ple municipal a la web de Cugat.cat, al Facebook Live de Cugat.cat i al nostre Twitter.

Ordre del dia de ple ordinari del mes de març 2018

DESPATX D'OFICI
1.- Proposta d'aprovació dels esborranys de les actes del Ple de dates 29 de gener i 19 de febrer de 2018 (extraordinària i ordinària respectivament).

PARTICIPACIÓ CIUTADANA
2.- Proposta de canvi parcial de representants en els Consell de Barri.

ENTORN URBÀ, MOBILITAT I SEGURETAT CIUTADANA
Medi Ambient
3.- Aprovació inicial de l'Ordenança que reguli la circulació de bicicletes al Parc Natural de la Serra de Collserola.

4.- Aprovació del requeriment a la Direcció General de Carreteres, depenent del Ministeri de Foment, demanant l'adopció de mesures concretes d’apantallament dels quilòmetres 157+200 a 158+300, 152+500 a 153+200 i 156+500 a 157+100, de l'autopista AP7 al seu pas pel terme municipal de Sant Cugat del Vallès.

5.- Aprovació inicial de la nova Ordenança municipal per a l'estalvi d'aigua.

URBANISME, ECONOMIA I HISENDA
Urbanisme
6.- Proposta d'aprovació provisional de la Modificació puntual del Pla General Metropolità al sector de la Torre Negra. (Expedient núm. 83004/16).

7.- Proposta d'aprovació inicial de la Modificació puntual del Pla General Metropolità en l'àmbit del Pla del Vinyet, Can Cortés sector B i carrer Pahissa, 14. (Expedient núm.: 83003/18).

Economia
8.- Dació de compte de la liquidació del Pressupost Municipal de 2017.

9.- Dació de compte de la liquidació corresponent a l'exercici 2017 del Pla Estratègic de Subvencions 2017-2019.

10.- Proposta de ratificació de l'aprovació de l’expedient núm. 1 de modificació de Pressupost de l'Institut de Gestió Estratègica, Promoció Econòmica i Societat de la Informació per a l'exercici 2018.

PROMOCIÓ ECONÒMICA, INNOVACIÓ I GOVERN OBERT
11.- Proposta d'aprovació de l'informe anual sobre l'activitat i funcionament del Registre Municipal de Grups d'Interès.

MOCIONS INSTITUCIONALS
12.- Moció institucional per a l'ordenança de la mobilitat en bicicleta i altres ginys mecànics i elèctrics a la ciutat de Sant Cugat del Vallès.

MOCIONS DE GRUPS MUNICIPALS
13.- Moció conjunta dels grups municipals de la CUP-PC, PDeCAT-Demòcrates, ERC-MES, ICV-EUiA i PSC de suport als cantants de rap Valtonyc, Hasél i Elgio en defensa de la llibertat d'expressió.

14.- Moció conjunta dels grups municipals d'ICV-EUiA, CUP-PC, ERC-MES i PSC en nom del Sindicat de llogaters/es de Sant Cugat del Vallès.

15.- Moció conjunta dels grups municipals d'ICV-EUiA, PDeCAT-Demòcrates, ERC-MES i PSC per revertir les reclamacions de l'IVA a entitats culturals i mitjans de comunicació públics.

16.- Moció conjunta dels grups municipals de la CUP-PC i ERC-MES per desincentivar la feminització de la precarietat i per a la internalització del servei de neteja dels edificis municipals.

17.- Moció conjunta dels grups municipals d'ERC-MES i ICV-EUiA de rebuig a la jutgessa Maria Elósegui Itxaso per les seves declaracions LGTBIfòbiques.

18.- Moció del grup municipal de Cs per a la creació del Premi ciutat de Sant Cugat a empreses per les bones pràctiques en favor de la conciliació de la vida personal i laboral, i per a la creació del segell 'SANT CUGAT CONCILIA'.

19.- Moció del grup municipal d'ERC-MES per tal de millorar la mobilitat i solucionar els problemes d'aparcament al barri de Can Magí.

20.- Moció del grup municipal Popular per a garantir el dret a l'educació diferenciada.

CONTROL DELS ÒRGANS DE GOVERN
21.- Precs, preguntes i interpel·lacions.

Data: dilluns, 19/mar/18, 16:00h
Lloc: Sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT