Documental: 'Fuocoammare' ('Fuego en el mar')

Hora: 21:00h cultura

Del cicle de cinema documental 'El m髇 a la fresca: Migracions'
Projeccions els dies 4, 11 i 18 de juliol
Activitat gratu飔a

11 de juliol
Retrat de l'arribada massiva d'immigrants a l'illa de Lampedusa, testimoni d'aquesta trag鑔ia des de fa m閟 de 20 anys.
Presenta: Oxfam Interm髇

- 'Fuocoammare' entrella鏰 els destins dels refugiats africans amb la vida d'una fam韑ia italiana de pescadors. Samuele t 12 anys i viu en una illa enmig del mar. Li agraden els jocs en terra ferma, malgrat que viu en un lloc en qu tot gira al voltant del mar i dels homes, dones i nens que intenten travessar-lo per arribar a la seva illa. La seva no 閟 una illa qualsevol. 蓅 Lampedusa i 閟 la frontera m閟 simb騦ica amb Europa, que els 鷏tims 20 anys travessen milers de persones en busca de llibertat.

Direcci: Gianfranco Rosi. It鄉ia, 2016. Duraci: 108 minuts. Premis i nominacions: Millor documental 2016 Premis de Cinema Europeu, 觭 d'Or al Festival de Berl韓 a millor pel穕韈ula i nominaci al millor documental als Premis 襰car i C鑣ar 2016.

Cicle de cinema documental a la fresca entorn a les migracions que vol ser altaveu de les causes, les conseqncies i les dificultats que es troben les persones migrants i en tr鄋sit. Una oportunitat de visionar pel穕韈ules d'aquest g鑞ere i poder aprofundir en la tem鄑ica en la presentaci pr鑦ia per part d'entitats santcugatenques.

Data: dimecres, 11/jul/18, 21:00h
Lloc: Pati de l'Ateneu (Avinguda de Gr郼ia, 16)
Organitza: Xarxa Solid鄏ia, Ajuntament, Ateneu Santcugatenc

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat