Jazz a El Siglo: Ignasi Terraza Trio

Hora: 21:00h musica

La cita dels dijous de Jazz a Mercantic s'acomiada fins al setembre. Preu: 10 euros / 5 euros estudiants de m鷖ica acreditats. En l'鷏tim concert de la temporada, tres dels noms m閟 rellevants de l'escena Jazz a Catalunya, ens faran vibrar amb una proposta de jazz cl鄐sic.

Ignasi Terraza: un dels pianistes de jazz m閟 destacats de l'estat espanyol amb una gran projecci internacional. Actua habitualment en els circuits europeus i ha actuat a gires per Am鑢ica del Sud, Estats Units i est d'纒ia. El seu estil neix de la tradici del jazz en la qual destaquen la for鏰 r韙mica del swing i la sensibilitat de la seva expressi personal.

Horacio Fumero: un dels m鷖ics de jazz m閟 actius de l'escena nacional i internacional, que ha estat integrant del m韙ic Tete Montoliu durant dues d鑓ades. Ha treballat i treballa amb artistes com Chano Dominguez, Martirio, Chicuelo, Mayte Martin, Jos Reinoso i Antonio Serrano.

Carlos Falanga: bateria argent que porta m閟 de 15 anys en actiu participant i col穕aborant en algunes de les formacions m閟 destacades de l'escena jazz a Catalunya tocant amb Jordi Rossy, Marco Mezquida o Carme Canela, entre molts d'altres.

Obertura de portes: 20:30 h

Data: dijous, 19/jul/18, 21:00h
Lloc: Sala 1 d'El Siglo (Av. Rius i Taulet, 120)
Organitza: Associaci Cultural El Siglo, Mercantic

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat