Jazz a El Siglo: Ignasi Terraza Trio

Hora: 21:00h musica

La cita dels dijous de Jazz a Mercantic s'acomiada fins al setembre. Preu: 10 euros / 5 euros estudiants de música acreditats. En l'últim concert de la temporada, tres dels noms més rellevants de l'escena Jazz a Catalunya, ens faran vibrar amb una proposta de jazz clàssic.

Ignasi Terraza: un dels pianistes de jazz més destacats de l'estat espanyol amb una gran projecció internacional. Actua habitualment en els circuits europeus i ha actuat a gires per Amèrica del Sud, Estats Units i est d'Àsia. El seu estil neix de la tradició del jazz en la qual destaquen la força rítmica del swing i la sensibilitat de la seva expressió personal.

Horacio Fumero: un dels músics de jazz més actius de l'escena nacional i internacional, que ha estat integrant del mític Tete Montoliu durant dues dècades. Ha treballat i treballa amb artistes com Chano Dominguez, Martirio, Chicuelo, Mayte Martin, José Reinoso i Antonio Serrano.

Carlos Falanga: bateria argentí que porta més de 15 anys en actiu participant i col·laborant en algunes de les formacions més destacades de l'escena jazz a Catalunya tocant amb Jordi Rossy, Marco Mezquida o Carme Canela, entre molts d'altres.

Obertura de portes: 20:30 h

Data: dijous, 19/jul/18, 21:00h
Lloc: Sala 1 d'El Siglo (Av. Rius i Taulet, 120)
Organitza: Associació Cultural El Siglo, Mercantic

  • Comparteix: