Celebració del 25è aniversari del Taller Jeroni de Moragas: Partit de futbol amistós

Hora: 09:30h societat

El Taller Jeroni de Moragas de Valldoreix organitza un partit de futbol amistós amb la Penya Barcelonista Special Barça, que s'engloba dins l'ampli ventall de propostes per commemorar el 25è aniversari de la fundació del centre.

Un cop l'àrbitre xiuli el final dels 90 minuts, la festa de la fundació es traslladarà a un triangular protagonitzat per exfutbolistes del FC Barcelona com el defensa hispanoargentí Rafael 'Torito' Zuviría o el defensa espanyol José Antonio 'Pepito' Ramos. Per acabar l'acte, tothom qui vulgui podrà apropar-se a les instal·lacions esportives de Can Magí per acomiadar la jornada de celebració amb un refrigeri.

La fundació valldoreixenca compleix un quart de segle realitzant una important tasca d'atenció, tutela i inclusió social i laboral a la vila de persones amb diversitat funcional intel·lectual, mental i amb trastorn de l'espectre autista (TEA). Per celebrar els 25 anys des de la posada en marxa de la iniciativa, el centre ha organitzat un partit de futbol solidari entre un grup de joves del taller i la Penya Special Barça, la primera colla blaugrana creada al 2014 exclusivament per a joves amb diversitat intel·lectual.

Data: dissabte, 14/jul/18, 09:30h
Lloc: Camp de futbol de la Penya Blaugrana de Sant Cugat (Can Magí)
Organitza: Taller Jeroni de Moragas de Valldoreix

  • Comparteix: