Teatre: '萪ip'

Hora: 21:00h teatre

De S騠ocles. Preu: 28 euros. Durada: 1 hora i 50 minuts (aprox.).

Oriol Broggi dirigeix el cl鄐sic de S騠ocles amb Julio Manrique en el paper protagonista. 萪ip regna a Tebes juntament amb la seva esposa Jocasta, la v韉ua de Lai, el rei mort. Quan la ciutat es veu colpejada per nombrosos mals, el poble demana ajuda al seu rei i ell els promet venjan鏰. Des de Delfos, Creont porta una mala not韈ia: qui va matar Lai 閟 el causant d抋questa trag鑔ia i nom閟 el seu c鄐tig pot salvar la ciutat. Quan el rei de Corint, P騦ib (que 萪ip considera el seu pare) mor, arriba la veritat: 萪ip 閟 el causant dels problemes de Tebes perqu, sense saber-ho, ha mort el seu propi pare, el rei Lai, i Jocasta, amb qui s'ha casat i ha tingut quatre fills, resulta ser la seva pr騪ia mare. Quan ella se n'assabenta, se su颿ida i el seu fill, davant el cad鄓er de la seva mare i esposa, s'arrenca els ulls, desesperat, i reclama el c鄐tig que ell mateix va prometre al culpable, per aix salvar Tebes.

Fitxa art韘tica: Versi: Jeroni Rubi Rodon. Dramat鷕gia: Marc Artigau i Oriol Broggi. Direcci: Oriol Broggi. Int鑢prets: Julio Manrique, Carles Mart韓ez, Marc Rius, Merc Pons, Ramon Vila, Miquel Gelabert, Clara de Ramon.

Parlem de... '萪ip' amb Merc Pons. Presenta: Maria Cus. Dijous, 29 de novembre, 20 h. A la Biblioteca Gabriel Ferrater. Entrada lliure.

M閟 informaci i venda d'entrades: Teatre-Auditori

(Foto: Teatre-Auditori)

Data: divendres, 30/nov/18, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat