Teatre: 'Ben-Hur'

Hora: 21:00h teatre

De Lewis Wallace. Preu: 30 euros. Durada: 1 hora i 40 minuts. Espectacle en castellà. Funció adaptada per a persones amb discapacitat sensorial.

Un autèntic espectacle en 3D sense necessitat d'usar ulleres. Fidels al contingut de la novel·la, l'obra viatja per tots els llocs comuns de l'imaginari col·lectiu. Amb un ritme trepidant, el muntatge presenta un enginy visual que han anomenat teatromascope, una proposta que permet un joc constant entre el llenguatge cinematogràfic i el teatral, i que acosta l'èpica i la història a l’espectador d'avui sense perdre gens de grandiositat.

L'obra és plena d'enginyosos gags, mordaços i absurds diàlegs i una curiosa reflexió sobre la veritat, l'amor i la lluita de gènere. Quatre actors i dues actrius en estat de gràcia donen vida a nombrosos personatges per tornar a mostrar-nos, aquesta vegada sense preàmbuls, el que ningú no es va atrevir a explicar sobre Ben-Hur...

Fitxa artística: Versió: Nancho Novo. Direcció artística: David Ottone i Juan Ramos Toro. Intèrprets: Eva Isanta, Agustín Jiménez, Elena Lombao, Richard Collins-Moore, Víctor Massan, Fael García.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

(Foto: Teatre-Auditori)

Data: divendres, 21/des/18, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat