Junta de ve飊s de l'EMD de Valldoreix

Hora: 19:00h politica

Sessi plen鄏ia ordin鄏ia

ORDRE DEL DIA
1. Aprovaci de l'esborrany de l'acta del ple extraordinari del dia 19 d'abril de 2018, del ple ordinari del dia 17 de maig de 2018, del ple extraordinari del dia 17 de maig de 2018 i del ple extraordinari del dia 15 de juny de 2018.

2. Mocions i propostes presentades pels grups al ple:
A) Moci institucional de suport al dret a morir dignament i a la despenalitzaci de l'eutan鄐ia.
B) Moci institucional per uns espais d'oci lliures de viol鑞cia masclista.
C) Moci del Grup Municipal de Ciutadans de suport a les reivindicacions dels treballadors del sector de venda no sedent鄏ia.
D) Moci institucional per la creaci d'un pla d'igualtat per a la ciutadania de Valldoreix.

3. Donar compte dels Decrets de contractaci, des del dia 1 de maig de 2018 al 10 de juliol de 2018.

4. Aprovaci de la Modificaci pressupost鄏ia n鷐. 6/2018.

5. Donar compte del Decret de Presid鑞cia de l'EMD de data 16 de juliol de 2018, de modificaci del pla normatiu de l'EMD de Valldoreix durant l'any 2018.

6. Resoluci de les al穕egacions i aprovaci definitiva de l'Ordenan鏰 reguladora del procediment participatiu dels Pressupostos participatius.

7. Aprovaci Compte General del Pressupost any 2017.

8. Aprovaci de l'Inventari de B閚s a 31-12-2017.

9. Donar compte del Decret de Presid鑞cia de canvi del Cartip鄐 Municipal, nomenant Bernat Gisbert Vocal de l'纑ea de Serveis Generals.

10. Aprovar la dedicaci parcial del 75 per cent a Bernat Gisbert Riba, i modificar les seves retribucions.

11. Donar la comptabilitat per exercir les tasques de responsable de l'纑ea de Formaci de la Federaci d'Entitats Excursionistes de Catalunya, entre 10 i 15 hores setmanals, a Oriol Sales Campos, T鑓nic d'Esports, Educaci i Serveis Socials de l'EMD de Valldoreix.

12. Modificaci de la concessi del transport p鷅lic consistent en la modificaci del servei de les l韓ies del transport p鷅lic V1, V3 i V4, per adaptar-les a la demanda.

13. Implantaci sistema de v韉eo actes per la redacci de les actes, i acordar el comprom韘 de reformar el ROM.

14. Acci de govern.

15. Precs i preguntes.
A) Pregunta dels grups de la CUP-PC i ERC-MES
Quin prop騭it, quins plans de futur i posicionament t el govern per haver actuat d'esquena a la ciutadania, havent validat un informe t鑓nic que ha anat a Urbanisme de l'Ajuntament de Sant Cugat, on s'ha vinculat indegudament el projecte local de l'Avinguda Baixador, amb la subjectivat necessitat de realitzar grans projectes urban韘tics estrat鑗ics derivats del PGM del 1976?

B) Prec dels grups de la CUP-PC i ERC-MES
1.- Es contrasti degudament amb un segon informe independent aquest informe t鑓nic que s'ha enviat a l'Ajuntament de Sant Cugat.
2.- Es faci p鷅lica tota la informaci al respecte i les intencions del govern aix com comparteixi la necessitat de realitzar aut鑞tica participaci ciutadana per a decidir sobre que es realitzi un vial del Cam del Bosc fins l'autopista i o l'enlla a l'avinguda de Madrid.

C) Pregunta del grup d'ERC-MES
At鑣 que la moci que vam presentar al maig de 2017 per segregar les dades de l'observatori sociol騡ic de Sant Cugat en clau valldoreixenca va ser rebutjada per l'equip de govern al穕egant que aquesta iniciativa la posarien en marxa i que veuria la llum en breu i comprometent-se en Ple a desenvolupar aquesta iniciativa, despr閟 de m閟 d'un any, quan es donar compliment del seu comprom韘 de dur a terme la segregaci les dades de l'observatori sociol騡ic de Sant Cugat en clau valldoreixenca? En quin grau d'execuci est?

Data: dijous, 19/jul/18, 19:00h
Lloc: EMD de Valldoreix (Rambla Moss鑞 Jacint Verdaguer, 185)
Organitza: EMD Valldoreix

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat