Exposició: 'Honors i distincions. Inventari del retrat polític oficial'

Hora: 10:00h exposicions

AVíS: S'ajorna la inauguració, prevista el 15 de novembre a les 19 h, per motius tècnics a causa de les fortes pluges. La nova data és el 5 de desembre a les 19 h.

D'Ignasi Prat
Projecte guanyador
de la convocatòria de Projectes Artístics del Centre d'Art Maristany del 2018

Del 15 de novembre al 29 de desembre. L''Inventari del retrat polític oficial' és un fons documental auto-construït que pren com a motiu principal els retrats de governants de les sales de plens dels ajuntaments de Catalunya. La finalitat del projecte és suggerir una reflexió sobre els usos i el poder d'aquest tipus d'imatges. En el marc general d’aquest projecte, Ignasi Prat constata la notable presencia d'obres d'art en molts dels salons dels ajuntaments que visita, fet que el porta a reflexionar: quines són les funcions que desenvolupen les obres d'art en aquest espai? quins són els seus estils predominants? varien en funció de cada govern? quina funció desenvoluparien en una sala de museu?

Sota aquestes premisses, es proposa reunir en una única sala d'exposicions, el Centre d'Art Maristany, algunes obres d'art dels salons de plens de municipis de la comarca del Vallès Occidental.

Horari exposició
- Dilluns a divendres: 10 a 13:30 h / 17 a 21 h
- Dissabtes: 11 a 14 h / 17 a 20:30 h
- Diumenges: tancat

Data: Del dijous 15 de novembre fins al dissabte 29 de desembre, 10:00h
Lloc: Centre d'Art Maristany (c. d'Àngel Guimerà, 2)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat