Concert: Wim Mertens

Hora: 19:00h musica

'That which is not' ('Allò que no és'). Preu: 32 euros. Durada: 1 hora i 30 minuts. Servei de Ludoteatre.

Si fem una ullada a les composicions de Wim Mertens, amb gairebé 40 anys de carrera i més de 60 discs a l'esquena, podrem apreciar la importància que atorga al concepte del 'NO' en gran part de la seva obra. 'Casting No Shadow', 'Essence of the (K)Not', 'No Plans', 'No Projects', 'No Testament', 'Not at Home', 'Not Me', 'The Paths Not Taken' i 'Unwillen-Nichtwollen' en són alguns exemples.

El reconegut compositor, pianista i guitarrista belga dóna un gir al sentit de la negació i la negativitat habitualment relacionades amb el negatiu i l'absent. És com si l'enfocament de la negació a les seves obres obrís tot un recorregut de prometedores perspectives que encaixen perfectament en els nostres propis pensaments i gestos contemporanis. El seu últim disc 'That Which Is Not', Wim Mertens combina el racional amb el fortuït i el lúdic.

Mertens ha actuat arreu del món i la seva música ha estat utilitzada en muntatges teatrals i pel·lícules com l'aclamat 'El ventre d'un arquitecte' de Peter Greenaway.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: diumenge, 3/feb, 19:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat