Concert: Diana Krall

Hora: 20:30h musica

Entrades exhaurides

Concert Excepcional del juliol 2019 per tancar la temporada dels 25 anys. Preu: de 60 a 140 euros. Durada: 1 hora i 30 minuts aprox.

A Diana Krall el contacte amb la m鷖ica li va arribar ben d'hora. Criada en un ambient musical, -la seva 鄓ia era cantant de jazz i els seus pares tocaven el piano-, amb nom閟 4 anys va iniciar la seva formaci com a pianista. Des que el 1996 present閟 'All for you', un delici髎 homenatge a la m鷖ica de Nat King Cole amb el que va rebre excel穕ents cr韙iques i una nominaci als premis Grammy, la seva carrera no ha parat de cr閕xer. 'Love scenes' va situar-la entre els grans noms del jazz i amb 'When I look in your eyes' va aconseguir el gran reconeixement amb un disc de plat i el Premi Grammy a la Millor Interpretaci Vocal de Jazz.

Amb cinc premis Grammy i vuit Premis JUNO a les seves espatlles, parlar de Diana Krall 閟 parlar d'una de les artistes que m閟 ha contribu飔 al jazz dels nostres temps, apropant el millor del g鑞ere al gran p鷅lic.

El concert Excepcional 閟 el tancament oficial de la temporada del Teatre-Auditori Sant Cugat des de fa tres temporades. Aquest segell es va estrenar al juliol de 2016 amb l抋rtista californiana Suzanne Vega, acompanyada de l'aclamat guitarrista irland鑣 Gerry Leonard. El 2017, en col穕aboraci amb el Festival de Pedralbes, vam programar un gran concert a c鄏rec de l'鄋ima de la banda Supertramp, Roger Hodgson, amb un excel穕ent elenc de m鷖ics. I al juliol de 2018, el nostre Excepcional portava el segell de The Waterboys, el m韙ic grup de rock i folk, liderat per Mike Scott, que ens va fer vibrar amb un rep鄐 als seus grans 鑨its i temes del nou disc 'Out of All This Blue'.

M閟 informaci i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: diumenge, 21/jul, 20:30h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat