P韓doles formatives de l'Institut de la Inf鄋cia

Hora: 13:15h cursos

De 13:15 a 15:15 h. Activitat gratu飔a. Cal inscripci pr鑦ia.

Programa
- Caputxeta i el llop: els relats que encara no t抙an explicat Ver髇ica Bronstein presenta per primera vegada les idees en qu est treballant i exposa els contes que formaran part del nou material pedag騡ic del programa d抋companyament afectiu i emocional, per a nens i adolescents.
- Llibres per a explicar, cantar i descobrir el m髇 des de petits. Trobada amb N鷕ia Ma耖, editora de Publicacions de l'Abadia de Montserrat amb qui farem un recorregut des de llibres cl鄐sics que no poden faltar a les biblioteques, fins el m閟 nou de l'editorial m閟 antiga d'Europa!
- Llibres per a infants i adolescents, qu apassionen els adults: sexualitat, medi ambient, pensament Conversa + tastet de llibres amb Patric de Pedro, director i editor de Takatuka, una editorial avantguardista que no pots deixar de con鑙xer.
- 纋bums il穕ustrats, llibres de coneixements, contes per a totes les edats. Cada dia es publiquen molts llibres nous, per els mestres i bibliotecaris no tenen temps ni oportunitat de fullejar, llegir, explorar i descobrir els millors. Per aix fem una mini-presentaci amb selecci de novetats de K髃inos, S韒bol i Amigos del Papel. Segur que t'enamorar鄐 de molts d'ells i sortir鄐 amb la teva guia de favorits.

M閟 informaci i inscripcions a: Institut de la Inf鄋cia i institutodelainfancia@gmail.com

(Foto: Institut de la Inf鄋cia)

Data: divendres, 1/feb, 13:15h
Lloc: Institut de la Inf鄋cia (Rbla. Can Mora, 11, 4t)
Organitza: Institut de la Inf鄋cia. Col穕abora: Ajuntament, Pati de Llibres

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat