Formació: 'Minimons & contes: Una proposta interdisciplinària a l'aula'

Hora: 10:00h cursos

De 10 a 13:30 h. Com conèixer els minimons de manera pràctica i aplicable a l'aula: aprendre a programar d'una manera fàcil i efectiva, integrant aquesta experiència lúdica.

Descripció: Es tracta de fer una aproximació al món dels minimons des de diferents vessants. Una més teòrica, a grans trets, treballant-la des de diferents punts de vista (escola Reggiana, escola Waldorf, la teoria de les petites peces), per observar com ho duen a terme i com ho desenvolupen. I una altra pràctica, a través d'un taller vivencial de minimons: veient diferents propostes interdisciplinàries i creant-ne una de pròpia que després exposarem al grup. A més oferirem material molt inspirador, a traves d'una miniexposició de recursos literaris infantils.

Metodologia: Es facilitaran recursos, es realitzarà un taller pràctic i un taller de creació pròpia amb una exposició posterior.

Impartit per: Diana Comes i Rius, mestra infantil i psicopedagoga amb més de 28 anys d'experiència a l'escola. Actualment a la direcció psicopedagògica de la llar d'infants Sol Solet. Formadora d'adults en temes bàsicament de pedagogia activa.

Preus: 38 euros (individual) / 35 euros (preu especial per a grups de 4 o més persones).
Més informació i inscripcions a: Institut de la Infància

Data: dissabte, 4/mai, 10:00h
Lloc: Llar d’infants Sol Solet (c. de Mariné, 17)
Organitza: Institut de la Infància. Col·labora: Sol Solet Sant Cugat

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat