Teatre: 'Cinco horas con Mario'

Hora: 21:00h teatre

Entrades exhaurides

De Miguel Delibes. Preu: 30 euros. Durada: 1 hora i 25 minuts. Espectacle en castell. Amb motiu del Dia Internacional contra la Viol鑞cia de G鑞ere.

Lola Herrera protagonitza l'adaptaci de la novel穕a de Delibes, un text que 閟 testimoni de la realitat social i ideol騡ica dels anys 60 a Espanya. 'Cinco horas con Mario' escenifica el di鄉eg que Carmen Sotillo mant amb el seu marit, mort de manera inesperada. Mentre el vetlla per darrera vegada, manifesta, a trav閟 d'un mon騦eg d'una hora i mitja, les personalitats d'ambd髎 i els conflictes del matrimoni.

L'obra 閟 el document viu d'aquells anys de la vida espanyola, que Miguel Delibes, per boca de la protagonista, deixa n韙idament retratada. Ens parla dels assumptes eterns de l'閟ser hum: la culpa, la soledat, la incomunicaci, el sentit de la vida...

'Cinco horas con Mario', dirigida de nou per Josefina Molina, que ja la va dirigir en el moment de la seva estrena, l'any 1979, quan Lola Herrera (Valladolid, 1935) comen鏰va la seva traject騬ia amb un paper que encarnaria al llarg de 35 anys.

Fitxa art韘tica: Adaptaci: Miguel Delibes, Josefina Molina, Jos S醡ano. Direcci: Josefina Molina. Int鑢pret: Lola Herrera. Producci: Sabre Producciones, Pentaci髇 Espect醕ulos.

M閟 informaci i venda d'entrades: Teatre-Auditori

La programaci del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Viol鑞cia Masclista es pot consultar en aquest enlla

Data: dissabte, 23/nov, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat