Teatre: 'Lehman Trilogy'

Hora: 20:00h teatre

De Stefano Massini. Preu: 30 euros. Durada: 3 hores i 25 minuts (amb intermedi). Espectacle en castellà.

Una crònica brillant de la nostra època que ajuda a reflexionar sobre el fracàs del sistema. Un autèntic clàssic universal del teatre actual. 'Lehman Trilogy' narra la història de tres generacions de la família Lehman, de l'ascens a la caiguda. D'ençà que Henry Lehman, el fill gran d'un comerciant jueu de bestiar, surt de Baviera el 1844 i arriba als EUA a la recerca del 'somni americà' i d'una vida millor, fins a la caiguda, l'any 2008, de Lehman Brothers, un dels bancs d'inversió més grans, que va desencadenar la pitjor crisi financera mundial, les conseqüències de la qual encara patim ara.

Més de 120 personatges desfilen davant dels nostres ulls de la mà de sis actors-músics en un fascinant i divertit viatge que narra les diferents etapes de la construcció i la deriva del capitalisme modern, en un to mordaç i irònic, fent partícip al públic dels vaivens de l’economia mundial.

Premi Ercilla de Teatre 2018 al Millor Espectacle Teatral
Premi Max 2019 al Millor Espai Escènic

Fitxa artística: Adaptació i Direcció: Sergio Peris-Mencheta. Direcció musical: Litus Ruiz. Intèrprets: Litus Ruiz, David P. Bayonas, Pepe Lorente, Ignacio Rengel, Víctor Clavijo, Ferran González, Darío Paso, Jose Gimeno, Leo Rivera, Daniel Huarte, Aitor Beltrán, Óscar Martínez.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: dissabte, 25/gen, 20:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat