Concert: Sofia Ellar

Hora: 21:00h musica

Entrades exhaurides

Tour 'Bañarnos en vaqueros'. Preu: 32 euros / Files A/B/C: 36 euros. Durada: 1 hora i 30 minuts.

Amb només 25 anys, Sofia Ellar va demostrar que es pot gestionar una carrera de manera autònoma sense deixar-hi la pell. Nascuda a Londres, amb nacionalitat espanyola i influències musicals dels cinc continents, aquesta jove cantant de raça domina amb mestria les eines de la seva generació.

Va començar a donar-se a conèixer a través de les xarxes socials (Instagram i Youtube). Va llançar el seu primer àlbum, 'Seis peniques', el febrer de 2017 i el seu single 'Segundas partes entre suicidas' ha triomfat al Spotify. Després de l'èxit del seu darrer single 'Bañarnos en vaqueros', ara està triomfant amb 'Ahora dime'. Amb més de 250.000 seguidors a Instagram i més de sis milions de visualitzacions per temes al Youtube i Spotify, l'artista ha girat per les sales més importants del país amb les seves lletres personals i melodies pròpies. Amb dos àlbums d'estudi i nombrosos concerts amb les entrades exhaurides, Sofia Ellar és una cantautora de la qual se'n parlarà durant molt de temps.

Fitxa artística: Sofía Ellar, veu; Rubén Tajuelo, guitarra; Héctor Navío, baix; Javier Lozano / Victor Elías, teclats; Alejandro Riquelme, bateria; Angel María, percussió.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

(Foto: Teatre-Auditori)

Data: divendres, 8/nov/19, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT