Dansa per a nadons: 'Jungla'

Hora: 17:30h infantil

Quatre funcions: 9 de novembre (17:30 h) i 10 de novembre (10:30, 12 i 16 h).
Amb la Cia. Big Bouncers. Del Festival El M閟 Petit de Tots

En fam韑ia: 0-5 anys. Preu: 10 euros/ Gratu飔: 0-2 anys (cal adquirir l'entrada gratu飔a). Durada: 35 minuts + exploraci. Sala Escenari. No numerat.

'Jungla' proposa un viatge per un ecosistema on poden apar鑙xer tot tipus d'閟sers, formes, colors i sons. Un espai que dona cabuda al m閟 petit i tamb al m閟 gran. Un espai on conviuen diferents cossos amb comportaments sorprenents. Cossos que es camuflen, brillen, floten, reboten, s抏stiren i es transformen constantment. Un espai no explorat, on la sorpresa i la m鄃ia poden donar-se en qualsevol moment i on tots els elements estan en continu moviment.

El col穕ectiu Big Bouncers, format el 2012 per les creadores Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i Mireia de Querol, s'articula al voltant de tres eixos: la creaci esc鑞ica, la creaci de performances per a espais no convencionals i la pedagogia.

Fitxa art韘tica: Direcci: Big Bouncers. Creaci: Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Ursa Sekirnik. Int鑢prets: Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Ursa Sekirnik / Mireia de Querol. Espai sonor i m鷖ica original: Oriol Roca. Espai esc鑞ic: Maria Alejandre. Disseny d'il穕uminaci: Joana Serra.

M閟 informaci i venda d'entrades: Teatre-Auditori.

Del programa d'activitats la 'Pu鏰'.

(Foto: Trist醤 P閞ez Mart韓 / 'Jungla' es representar al Teatre-Auditori en quatre funcions)

Data: dissabte, 9/nov, 17:30h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat