Dansa per a nadons: 'Jungla'

Hora: 12:00h infantil

Quatre funcions: 9 de novembre (17:30 h) i 10 de novembre (10:30, 12 i 16 h).
Amb la Cia. Big Bouncers. Del Festival El Més Petit de Tots

En família: 0-5 anys. Preu: 10 euros/ Gratuït: 0-2 anys (cal adquirir l'entrada gratuïta). Durada: 35 minuts + exploració. Sala Escenari. No numerat.

'Jungla' proposa un viatge per un ecosistema on poden aparèixer tot tipus d'éssers, formes, colors i sons. Un espai que dona cabuda al més petit i també al més gran. Un espai on conviuen diferents cossos amb comportaments sorprenents. Cossos que es camuflen, brillen, floten, reboten, s’estiren i es transformen constantment. Un espai no explorat, on la sorpresa i la màgia poden donar-se en qualsevol moment i on tots els elements estan en continu moviment.

El col·lectiu Big Bouncers, format el 2012 per les creadores Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i Mireia de Querol, s'articula al voltant de tres eixos: la creació escènica, la creació de performances per a espais no convencionals i la pedagogia.

Fitxa artística: Direcció: Big Bouncers. Creació: Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Ursa Sekirnik. Intèrprets: Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Ursa Sekirnik / Mireia de Querol. Espai sonor i música original: Oriol Roca. Espai escènic: Maria Alejandre. Disseny d'il·luminació: Joana Serra.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori.

Del programa d'activitats la 'Puça'.

(Foto: Tristán Pérez Martín / 'Jungla' es representarà al Teatre-Auditori en quatre funcions)

Data: diumenge, 10/nov/19, 12:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat