Presentació de la temporada dels 30 anys de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat

Hora: 12:00h musica

A l'Aula Magna. Acte de presentació de la temporada 2019-2020 de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. A càrrec de la presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos; i el director titular de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré.

Hi assistiran també directors i solistes que participaran en alguns dels concerts de la temporada; l'alcaldessa, Mireia Ingla; el director de l'Àrea de Música de l'Institut Català de les Empreses Culturals, Xavier Cester; entre d'altres autoritats, i també socis i patrocinadors de l'Orquestra i personalitats de la vida cultural santcugatenca.

La temporada 2019-2020 de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, la del 30è aniversari, serà una temporada de música amb majúscules, plena d'al·licients i sorpreses, amb un repertori molt divers, solistes destacats de relleu internacional i excel·lents directors.

L'acte de presentació inclourà les actuacions de Marta Pons (violoncel) i Jordi Vilaprinyó (piano) -tots dos participaran com a solistes al primer concert de la temporada, 'El Triple de Beethoven'-, i del tenor Josep Fadó, solista del concert 'Valsos i danses' del mes de desembre.

L'acte tindrà una durada d'una hora i es clourà amb una copa de cava. Es lliurarà a tots els assistents el llibret amb els concerts de la temporada, que comprèn 14 produccions (set simfòniques i set de cambra).

Data: dissabte, 14/set, 12:00h
Lloc: Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels (Plaça de Victòria dels Àngels, 2)
Organitza: Orquestra Simfònica Sant Cugat

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat