Concert: Siònia + Clara Peya & Vic Moliner

Hora: 20:00h musica

Siònia
Fusió jazz, pop, electrònica, Groove
Diuen les velles llegendes que, a l'antiga Siònia, totes les herbes, els arbres i les pedres contenien propietats curatives. Hi ha qui diu que la música conté virtuts remeieres. Una gran dosi de melodies amb influències pop, mitja dotzena d'unces de ritmes més actuals, com ara: el rock, el funk o el hip-hop; estructures harmòniques provinents del jazz; un bon grapat d'atmosferes electròniques i un parell de cullerades de 'groove' psicodèlic. Tot plegat conforma la poció màgica que utilitza aquest quartet.
Fitxa artística: Jordi Solé: guitarra; Juanjo Fernández: piano i sintetitzador; Giorgio Fausto Menossi: bateria; Dj. Diego Armando

Clara Peya & Vic Moliner
Fusió jazz, electrònica, paraula recitada
La pianista i compositora Clara Peya i el baixista i productor Vic Moliner s'uneixen en aquest projecte musical després d'una llarga trajectòria compartida en escenaris, discos i compromís artístic i social. Són dos músics i creadors que s'han fet l'un a l'altre i que han crescut en cada projecte que han compartit, fins al punt que les seves veus i la seva música es necessiten per expressar-se plenament. El piano de Peya i el baix de Moliner es mostren despullats, crus i plens de matisos. Ens proposen un viatge musical inclassificable, on les composicions d'ambdós s'expandeixen nodrint-se de l'electrònica, el rap i la paraula recitada, deixant sempre un espai a la improvisació i al virtuosisme.
Fitxa artística: Clara Peya: piano; Vic Moliner: baix

Preu: 6 euros.
Entrades al web XCCP Xarxa de Centres Culturals Polivalents

De la programació cultural de prop de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

(Foto: ACN / Clara Peya, que participa al concert, en una imatge d'arxiu)

Data: dissabte, 23/nov/19, 20:00h
Lloc: Casal Torreblanca (Avinguda del Pla del Vinyet, 81 - 85)
Organitza: La Pua - Oficina Musical

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat