Exposició: 'La fem de colors'

Hora: 18:00h exposicions

Del 15 d'octubre al 15 de novembre. Inauguració d'exposició: 15 d'octubre a les 18:30 h.

Nova exposició de tres generacions de santcugatencs: Miquel Pellicer, Susanna Pellicer i Xènia Monells Pellicer. Lloc: A l'obrador on La Fem fa artesanalment la seva cervesa.

Miquel Pellicer, que exposa una sèrie de quadres de temes musicals, té 85 anys i és el pare i avi. Tota la seva carrera ha estar al voltant del llibre il·lustrat com a director d'edicions infantils i juvenils i còmics de l'Editorial Bruguera. Membre de Firart.

Susanna Pellicer exposa dibuixos i pintures de divertides composicions i colors. Té 58 anys i és filla del Miquel i mare de la Xènia. És periodista i aprofita els moments lliures per dibuixar en qualsevol paper que tingui a mà. El seu estil infantil agrada a totes les edats.

Xènia Monells Pellicer exposa obres abstractes i plenes de detalls. Té 25 anys i és neta del Miquel i filla de la Susanna. És mestra d'art en anglès a l'escola Agora Sant Cugat International School i el seu hobby és pintar. Els seus quadres abstractes respiren una harmonia de línies i colors.

Horaris
- De dilluns a divendres, de 18 a 23 h.
- Dissabtes i diumenges, d'11:30 a 15 h i de 18 a 23 h.

Data: Del dimarts 15 d'octubre fins al divendres 15 de novembre, 18:00h
Lloc: Cerveseria La Fem (carrer Major, 31)
Organitza: Cerveseria La Fem

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat