AJORNAT! Concert: Paco Ibáñez

Hora: 19:00h musica

50 anys de l'Olympia. Preu: 32 i 36 euros. Durada: 2 hores.

Les seves cançons ens transportaran a un espai d'amor i llibertat, de resistència davant la injustícia i la violència, reivindicant l'humanisme davant la barbàrie del s. XXI.

50 anys després del seu icònic concert a l'Olympia de París, Paco Ibáñez, convertit en llegenda viva i punt de referència per a diverses generacions, oferirà un viatge per les cançons d'aquell moment històric i les enllaçarà amb les seves noves composicions. La seva veu i les seves cançons van acompanyar una generació que les va convertir en himnes que, a través del temps, segueixen sonant cada vegada que sorgeix un clam per la llibertat. Paco Ibáñez simbolitza milers de vides, les de totes les generacions que han lluitat i les que segueixen lluitant i que tot ho han sacrificat per les seves idees. Les seves cançons fan homenatge al seu pas per la història i a la seva dignitat.

Fitxa artística: Paco Ibáñez, veu i guitarra; Mario Mas, guitarra; César Stroscio, bandoneó. Espai escènic: Frederic Amat. Llums: David Bofarull. So: Jordi Salvadó.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: diumenge, 22/mar, 19:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT