AJORNAT! Concert: Ana Häsler amb la Simfònica

Hora: 21:00h musica

Avís: El concert previst per a divendres 13/03 s'ajorna al dijous 14/05. Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes. Les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho abans del divendres 24 d'abril, per correu electrònic a teatre-auditori@santcugat.cat.

Amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Preu: 28 euros. Durada: 1 hora i 45 minuts (amb intermedi).

Un gran concert simfònic i operístic amb la mezzosoprano Ana Häsler. El públic d'òpera i el públic simfònic, malgrat les lògiques confluències, no són el mateix. Els primers són uns grans admiradors de la veu humana mentre que els segons pensen que no hi ha millor instrument que l'orquestra simfònica per expressar tots els matisos i sentiments del compositor.

Us presentem un concert que agradarà als dos tipus de públic, un gran concert simfònic amb la col·laboració de la mezzosoprano Ana Häsler. Un concert per descobrir música meravellosa de la mà de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Fitxa artística: Orquestra Simfònica Sant Cugat: Josep Ferré, director titular. Soprano: Ana Häsler. Director convidat: Marc Moncusí.

Programa: Obres d'Edvard Grieg, Giuseppe Verdi, P. Mascagni i Antonin Dvorák.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: divendres, 13/mar, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix: