AJORNAT! Màgia: Jorge Blass

Hora: 21:00h cultura

NOVA DATA: Dissabte 29 de maig de 2021.

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes. Les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho, abans del dimarts 5 de maig, per correu electrònic a: teatre-auditori@santcugat.cat i se'ls farà la devolució de l'import de les entrades el més aviat possible. L'import de les entrades adquirides de forma presencial seran retornades així que quedi establert el servei de taquilla.

Amb l'espectacle 'Invención'. Preu: 30 euros. Durada: 1 hora i 30 minuts. Espectacle en castellà.

Un espectacle per a tots els públics que reinventa la màgia amb una proposta altament interactiva. Jorge Blass ens dona la seva visió de com és la màgia al segle XXI, un art mil·lenari reinventat al llarg dels segles. Jorge Blass accepta el repte de reinventar la seva màgia i ens presenta una innovadora producció que té com a fil conductor la capacitat de l'ésser humà per inventar coses extraordinàries.

'Invención' compta amb una creativa posada en escena amb elements del segle XXI; una impressora 3D que clona persones, drons que volen per l'aire, la fórmula de la invisibilitat per fi materialitzada i altres tecnologies del futur que deixaran el públic sense paraules.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: dissabte, 21/mar, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT