Teatre: 'Píndoles'

Hora: 18:00h teatre

Programa
- 'Tan sols un acte d'amor. Judici a Helena'. De Miguel del Arco. Acte en què Helena de Troia defensa el seu dret d'estimar lliurament a París en contra de les condicions socials establertes. A càrrec del Grup de teatre el Cercle de Valldoreix. Monòleg: Marcenia Baqués. Versió i direcció: Marcenia Baqués i Josep Carné.
- 'Amor de mare'. D'Isabel-Clara Simó. El maltractament d'un senyor envers la seva dona i els seus fills, els conduirà a un atzucac, a una vida sense futur on tot hi cap. La classe mitjana-alta, amb més mitjans econòmics, pot emmascarar més fàcilment les seves atrocitats i misèries. A càrrec del Grup de Teatre Espiral de Valldoreix. Interpretat per Encarna Adelantado.
- 'Figa seca o canyella". De Guido dei Matiolli. Una microcomèdia, basada en els safareigs, que s'organitzaven a les galeries de les cases, en aquest cas al Poble Sec, on les dones sortien a estendre la roba i a petar la xerrada. A càrrec del Grup de teatre Magma 2011 La Serreta. Interpretat per Marga Martín, Isabel Valbuena, Mari Carmen Muñoz i Anna Pou.
- Píndola musical a càrrec de Music'Al Cor i l'Harmonia de Valldoreix.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Consulta tots els actes del Dia Internacional de la Dona en aquest enllaç.

Data: diumenge, 8/mar, 18:00h
Lloc: Nau de Cultura de Valldoreix
Organitza: Consell de Teatre i EMD de Valldoreix

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT