ANUL·LAT! Dansa: 'Euforia', de Sacude

Hora: 12:00h cultura

12 i 17:30 h

Quedareu impressionats per aquest espectacle que fusiona dansa aèria i música electrònica sobre una gran plataforma rectangular suspesa a l'aire. La música activarà el viatge aeri dels ballarins i ballarines i el convertirà en una festa per a tots els presents a través del ritme, la dansa vertical i els dibuixos acrobàtics. Un espectacle catàrtic que indueix al ball lliure, a moure el cos i a gaudir del moment.

Eufòria en grec antic significa 'força per a suportar'. En aquest muntatge, una plataforma musical i de ball ajuda a superar aquestes adversitats als ballarins i ballarines, que experimenten sentiments intensos de benestar i excitació. Sacseja la teva eufòria!

Sacude és una companyia de dansa vertical i dansa aèria de Barcelona que transmet la bellesa de la ingravitació des d’un punt de vista diferent. El seu fundador i director, Samuel Delgado, crea espectacles que fusionen art i tècnica a través del teatre, la dansa, el circ, l'audiovisual i la música; i ho combina amb tecnologia d'avantguarda per crear experiències efímeres inoblidables.

A les 11 h, la companyia organitza un taller gratuït obert a tothom.

El programa de Dansa: Quinzena metropolitana es pot consultar en aquest enllaç.

Data: dissabte, 21/mar, 12:00h
Lloc: Plaça de l'U d'Octubre

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT