OBRES I INCIDÈNCIES

En aquest espai trobaràs la informació sobre incidències, obres i transport

Inici previst: 18/mar/19 | Fi previst: 18/mar/19

Dilluns 18 de març de 07:00 a 19:00 hores: queda restringit l'aparcament a l'àrea de zona blava de l'aparcament del carrer de l'Abat Armengol.


Inici previst: 26/feb/19 | Fi previst: 1/abr/19

L’adequació a dur a terme inclou: instal·lació de l’enllumenat, instal·lació de les telecomunicacions, instal·lació dels serveis d’aigua, connexió al sistema de clavegueram, construcció d’una caseta de vigilància. Aquestes actuacions són necessàries per l’adequació de l'aparcament per a l’ús regular que en pugui fer el ciutadà.

Notícia relacionada


Inici previst: 18/feb/19 | Fi previst: 31/mar/19

Les obres, que es preveu tinguin una durada de sis setmanes, tenen com a objectiu la millora de l’accessibilitat. La zona d’aparcament del passeig es veurà afectada mentre durin els treballs.
També es preveu tallar el trànsit durant una jornada, de 9.30 a 16 h, per a la retirada de dos arbres del carrer.


Inici previst: 9/feb/19 | Fi previst: 10/abr/19

El tram de la rotonda de l'hipòdrom entre la carretera de Rubí i el carrer de Vallespir quedarà tallat al trànsit a partir del cap de setmana del 9 i 10 de febrer. Es tracta d'una restricció que es repetirà tots els caps de setmana i que servirà per acostumar els conductors i calcular l'impacte que es derivarà la introducció del carril bici que travessarà la rotonda. Derivat del tall, no es podrà accedir a la rotonda des de la carretera de Rubí i tampoc no es podrà accedir a Vallespir des de la rotonda.
24-02-2019: L'Ajuntament ha suspès 'de moment' els talls de trànsit durant els caps de setmana a la rotonda de l'hipòdrom

Notícia relacionada


Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat