Carta del lector


  • Comparteix:

En data del 4 de setembre de 2014 vaig ser sancionada per estacionar el meu vehicle en una zona senyalitzada per a l'ús exclusiu de minusvàlids. No nego els fets, però el motiu pel qual vaig estacionar el vehicle en aquell estacionament no va ser un altre que el fet de no trobar-me bé.

Vaig estacionar en una zona de discapacitats, com podria haver estacionat en un gual o una zona de càrrega i descàrrega.

Sóc una dona diagnosticada d'EPOC, Enfermetat Pulmonar Obstructiva Crònica, atesa per l'àrea de Pneumologia de Mútua Terrassa, juntament amb unes altres malalties. Puc aportar informes mèdics o us podeu adreçar a la meva assistenta social perquè pugueu conèixer el meu historial.

El dia dels fets anava en cotxe a fer unes gestions. Vaig notar que em faltava l'aire, que m'ofegava -símptomes de la malaltia que pateixo- i per aquesta raó, sempre porto la medicació a sobre.

Vaig estacionar el vehicle en un lloc que vaig veure lliure i vaig entrar en el bar que hi havia al costat del mateix, on les noies que estaven atenent em varen ajudar (poden preguntar).

En trobar-me millor vaig sortir del bar trobant-me amb un agent de la Policia Local que em pregunta si sabia que havia estacionat en una zona senyalitzada per a l'ús de minusvàlids. L'informo del que m'havia passat i que ja retirava el vehicle. L'agent sembla que havia entès el problema i se'n va (no em diu en cap moment que m'havia sancionat). Jo li dono les gràcies.

Amb posterioritat he rebut la notificació de la denúncia, motiu pel qual no es va notificar en mà. 'Denúncia del fet per sistema del captació d'imatges'.

Sol·licito que siguin comprovats aquests fets. Jo vaig mantenir una conversa amb l'agent. Si m'hagués notificat que m'havia sancionat, podria haver aportat les proves de les persones que em van ajudar al bar.

Sol·licito que sigui anul·lada la sanció ja que en cap moment va haver-hi intenció d'incomplir amb la normativa establerta, sinó que va ser per una necessitat.

María Consolación Ramos



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.